Prednji desni podizac ne radi
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 878
- Član foruma od: nedelja, 12. maj 2013. u 00:07h
Re: Prednji desni podizac ne radi
Motorcic se nalazi u dnu vrata. Ja sam letos rasklapao tapacir, vadio motorcic i uvideo da mast koja je u njemu pravi problem, zalepi i nece lepo da vrti. Malo je nepristupacno ali lako resiv problem.
- arko
- Poruka: 115
- Član foruma od: utorak, 30. sep. 2014. u 14:20h
Ovo izgleda mana ovaj desni podizac,i kod mene ne radi. Doduse jos je zima pa i ne treba 

- kvaju
- Poruka: 161
- Član foruma od: sreda, 23. jul 2014. u 15:47h
Prednji desni podizac ne radi
Ja sam pogledao par yt videa kako skidaju komplet mehanizam, vidim u dnu kao sive boje nesto to je predpostavljam rotor taj, a sta da uradim i sta da nasprejam nemam pojma 
Jeli se lako vraca ova postava ljepljiva nazad, ili je potrebno staviti ljepila nekakvoga kada se vraca?

Jeli se lako vraca ova postava ljepljiva nazad, ili je potrebno staviti ljepila nekakvoga kada se vraca?
- mbole
- Poruka: 15008
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Ako je lepo raseces skalpelom po sredini lepila, i vodis racuna da se ne uprasnjavi, samo je vratis nazad i ona se zalepi sama za sebe.
Samo polako i bez nervoze. Dve sekunde nepaznje, upropaste posao od par sati.
Samo polako i bez nervoze. Dve sekunde nepaznje, upropaste posao od par sati.
Djak pesak 

-
http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... 16#p331516
imas ovde par slika, ja sam to radio letos, bilo je toplo tako da se ono lepilo dosta lako skinulo, kao zvaka je bilo.
imas ovde par slika, ja sam to radio letos, bilo je toplo tako da se ono lepilo dosta lako skinulo, kao zvaka je bilo.
- kvaju
- Poruka: 161
- Član foruma od: sreda, 23. jul 2014. u 15:47h
Probam i ja ovih dana pa ćemo vidjeti. Kada kliknem podizač desni cuje se neki zvuk ali nista ne radi.
-
To je to. Zapekao podizac, dolazi struja do njega ali nema snage da se pokrene. Videces i sam kad budes skinuo koliko je masti unutra i to je vremenom zapeklo.