Ford Ka ne prima gas kako treba
Moderator: Dragomir
- Djole
- Master of Tanjirača
- Poruka: 4947
- Član foruma od: nedelja, 6. dec. 2009. u 21:39h
Re: Ford Ka ne prima gas kako treba
mare,fabrika to preporucuje zar nisi znao?
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
U Leskovac ima onaj čuveni pasulj tetovac, made in Leskovac, imaju ga u izobilju, zato tamo automobili mogu da rade bez protokomer, a možda i bez lambda sondu, senzor od temperaturu, regulator na pritisak i......

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- van
- VIP
- Poruka: 9046
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Можда би требало скидати сензор по сензор да се види до ког нивоа су ишли ауди који су програмирали рачунар .. тј , које све вредности може да измишља и претпоставља рчунар пре него што престане да окида дизне .
Ја сам пробао на ескорту 4 : може да ради без , температуре воде , без температуре ваздуха , без ТПС-а , без ламбда сонде , једино без МАП , не може . Каква глупост . А мислио сам да се решим и МАП-а па да немам проблема са сензорима уопште
Ја сам пробао на ескорту 4 : може да ради без , температуре воде , без температуре ваздуха , без ТПС-а , без ламбда сонде , једино без МАП , не може . Каква глупост . А мислио сам да се решим и МАП-а па да немам проблема са сензорима уопште