Focus mk1 TDCI, dimi, slabo vuce
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 878
- Član foruma od: nedelja, 12. maj 2013. u 00:07h
Re: Focus mk1 TDCI, dimi, slabo vuce
Mora da ima malo dima.
- Apolon
- Poruka: 320
- Član foruma od: petak, 20. maj 2011. u 11:53h
Gde je tacno ta polugica, moze neka slika, ja bi da proverim kod meneacadimke833 piše:Proveri polugicu geometrije jel se pokrece ili stoji u mestu

- Djole Focus TDCI
- Poruka: 177
- Član foruma od: sreda, 16. maj 2012. u 15:54h
Poslacu ti ja sliku malo kasnije, samo da mi stignu kola kuci..Apolon piše:Gde je tacno ta polugica, moze neka slika, ja bi da proverim kod meneacadimke833 piše:Proveri polugicu geometrije jel se pokrece ili stoji u mestu

- Apolon
OkDjole Focus TDCI piše:Poslacu ti ja sliku malo kasnije, samo da mi stignu kola kuci..Apolon piše:Gde je tacno ta polugica, moze neka slika, ja bi da proverim kod meneacadimke833 piše:Proveri polugicu geometrije jel se pokrece ili stoji u mestuInce, kod mene ta polugica ide lagano, msm lako se pomera.

- Djole Focus TDCI
- acadimke
- Poruka: 1712
- Član foruma od: utorak, 17. apr. 2012. u 16:55h
- Kontakt:
Kada se upali auto treba da je povuce.Pri dodavanju veceg gasa trebalo bi malo da je otpusti i da ponovo povuce do kraja
Fokus mk1 tddi 90 ks 2001
- Apolon
Samo jos jedno glupo pitanje, jel ovo snimak odole ili se varam, ne mogu da ocenim ? 

- Djole Focus TDCI
Snimak je odozgo.Apolon piše:Samo jos jedno glupo pitanje, jel ovo snimak odole ili se varam, ne mogu da ocenim ?

- Apolon
Sutra oma gledam, 

- Apolon
Pogledao. Situacija je sledeca, dok je auto ugasen ne mogu da je mrdnem, kad se upali pri dodavanju gasa polugica se trese i malo pomeri. Ima li neko neku pametnu, da li bi ciscenje turbne pomoglo ? Posto mi auto nekad ide ko blesav , a nekad ne bas. Da naglasim da je EGR zatvoren. 

- Djole Focus TDCI
Kod mene se lagano pomera dok je ugasen, mislim moze da se pomeri, nista ne koci. U nizim obrtajima dobro povlaci, ako ti lose ide na nizim obrtajima verovatno je geometrija zaribala.Apolon piše:Pogledao. Situacija je sledeca, dok je auto ugasen ne mogu da je mrdnem, kad se upali pri dodavanju gasa polugica se trese i malo pomeri. Ima li neko neku pametnu, da li bi ciscenje turbne pomoglo ? Posto mi auto nekad ide ko blesav , a nekad ne bas. Da naglasim da je EGR zatvoren.

- acadimke
- Poruka: 1712
- Član foruma od: utorak, 17. apr. 2012. u 16:55h
- Kontakt:
Re: Одг: Focus mk1 TDCI, dimi, slabo vuce
Povezi dolazno vakum crevo direkno na turbinu i pogledaj jel povlaci polugicu, ako ne povlaci onda je zaribala geometrija a ako je povlaci onda je crko ventil.
Fokus mk1 tddi 90 ks 2001
- Apolon
Koliko kosta ciscenje geometrije