problem sa ubrzanjem
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 21
- Član foruma od: sreda, 14. okt. 2015. u 15:12h
Re: problem sa ubrzanjem
ma kakvi drugi.upravo sam dosao iz servisa.dizne i pumpa 600 eura.nadam se da je samo jos to.kada ga budem sredio daacu ga na prodaju ali isparavnog ne zelim da me neko psuje posle.sigurno cu biti u minusu bar 400 eura.ali ne zelim da vozim to vise.kupicu nesto sto mogu sam da popravljam paljenom zicom i cekicem,hehehhe....
- van
- VIP
- Poruka: 9046
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Прво батали дизеле којим не знаш историју . Ко зна колико је тај твој прешао и на какво гориво , како је сервисиран итд.
- Ford_III
- Poruka: 1007
- Član foruma od: nedelja, 3. nov. 2013. u 08:12h
Po nekom pravilu i iskustvu ono kad jednom krene ne zaustavlja se taman popravis jedno pokvari se drugo.I to nema veze sa markama automobila.Sa druge strane ulozio si npr u jedan auto toliko mnogo da ti je vise prekipilo a onda ga prodas i kupis opet nesto polovno sto je jos gore.I ako nemas srece opet ces uloziti i uloziti nebitno koje je godiste i da li mozes sam da popravljas cekicem i zicom.Jer ako kupis nesto bas staro motor ako ti ode naravno cekic i paljenu zicu mozes da zaboravis.Onda ti je bolja solucija da ulozis u jedan auto koliko god treba ali znas barem sta si menjao.
Drugo bolje rešenje kupiti auto u nemackoj od privatnika i po mogucnosti da je prvi ili drugi vlasnik.Ostala auta kod auto trgovca u nemackoj ili bez servisne knjizice je opet macka u dzaku.I u nemackoj prave svakakve zajebancije itd. Jedno je sigurno kada nadjes neki auto i zelis da ga pogledas pa te nemac pozove kod njega kuci da pogledas auto to uliva poverenje i sigurno je auto dobar.Oni nemci koji vam kazu da se nadjete na nekom neutralnom mestu to je sve sumnjivo.Mada ima mnogo dobrih automobila po nemackoj samo naravno treba da se trazi i da se ne zuri.Ja sam moj trazio 2 meseca.Kada se auto kupuje mora dobro da se razmisli kako i sta.
Ovo ti je jedan savet.Pri kupovini auta nikada ne zuri ma koja god da je marka u pitanju.
Drugo bolje rešenje kupiti auto u nemackoj od privatnika i po mogucnosti da je prvi ili drugi vlasnik.Ostala auta kod auto trgovca u nemackoj ili bez servisne knjizice je opet macka u dzaku.I u nemackoj prave svakakve zajebancije itd. Jedno je sigurno kada nadjes neki auto i zelis da ga pogledas pa te nemac pozove kod njega kuci da pogledas auto to uliva poverenje i sigurno je auto dobar.Oni nemci koji vam kazu da se nadjete na nekom neutralnom mestu to je sve sumnjivo.Mada ima mnogo dobrih automobila po nemackoj samo naravno treba da se trazi i da se ne zuri.Ja sam moj trazio 2 meseca.Kada se auto kupuje mora dobro da se razmisli kako i sta.
Ovo ti je jedan savet.Pri kupovini auta nikada ne zuri ma koja god da je marka u pitanju.
Good boys go to Heaven
Bad boys go to Pattaya
-----------------------------------------
Ford Mondeo mk3 (BWY) 2,0 TDDI
85 kw/105 chip.
Bad boys go to Pattaya
85 kw/105 chip.
-
to si u pravu.ja sam se zaleteo malo,ali jbg sta je tu je.da se napravi mora.samo se nadam da bar neko vreme nece da mu fali nista.nema se vise odakle.
- Ford_III
- Poruka: 1007
- Član foruma od: nedelja, 3. nov. 2013. u 08:12h
Razumem da se nema jbg srbija je ovo.Promeni ti bosch pumpu pa gledaj da li je sve ok ako je ok onda ga zadrzi ako ne sta da ti kazem prodaj ga.Sigurno si auto ovde kupio kod nas.Ko zna koliko je km presao i kako je sve odrzavan.
Good boys go to Heaven
Bad boys go to Pattaya
85 kw/105 chip.
Bad boys go to Pattaya
85 kw/105 chip.
-
ma da kod nas sam kupio.sto bi se reklo na poverenje...
- mbole
- Poruka: 15005
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Jedna od najvecih studentskih lazi:
Skini se slobodno... necu ti nista
Skini se slobodno... necu ti nista

Djak pesak