grejanje - hladjenje - Ford Ka
Moderator: Dragomir
- ljuba power
- Poruka: 2713
- Član foruma od: nedelja, 11. mar. 2018. u 13:20h
- Kontakt:
Re: grejanje - hladjenje - Ford Ka
skineš desni brisač onu plastiku ispod njega(samo desnu stranu)nemoraš ni da ispuštaš antifriz.hladan motor da bude,malo nesto ispod uhvatiš kad skineš dva creva što idu na njega....
- rajko rajko
- Poruka: 365
- Član foruma od: ponedeljak, 22. okt. 2012. u 23:35h
Hvala svima. Čim uhvatim malo vremena, možda već za vikend, bacam se u rasturanje.
I, javljam rezultate, naravno.
Neko gore reče da ovaj za 1700 dinara ne valja, pa me zanima koji da uzmem? Vredi li rizikovati sa polovnim? I, ima li način da se proveri da li je taj polovni ispravan?
I, javljam rezultate, naravno.
Neko gore reče da ovaj za 1700 dinara ne valja, pa me zanima koji da uzmem? Vredi li rizikovati sa polovnim? I, ima li način da se proveri da li je taj polovni ispravan?
- rajko rajko
- Poruka: 365
- Član foruma od: ponedeljak, 22. okt. 2012. u 23:35h
Tek danas došla na red slavinica. Kao sto Ljuba reče, 20 minuta posla za prvi put, da se sve skine. Za drugi put, ako bude trebalo, upola manje. Skinuo, rasturio, pa sam povezao samo elektroventil na struju, da vidim da li radi. U početku je zatvarao samo na davanje i oduzimanje kontakta, ali nakon ručne razrade, i malo WD-a, počeo normalno da radi. Sklopio, upalio kola i provozao se malo, i hladi! Dokle će, ‘bem li ga. Hvala svima, u svakom slučaju.