Проблем са климом - Ford focus mk1
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 23
- Član foruma od: četvrtak, 25. jul 2019. u 13:13h
Re: Проблем са климом - Ford focus mk1
Evo moje iskustvo od prosle nedelje sa Ford Kugom. Napunim klimu i nakon 2 dana mi sav freon iscuri. Oteram na punjenje, vakuum test ne pokazuje nikakvu rupu, vec sve super vakumira. Majstor mi sipao boju u freon, nakon dva dana, ponovo se isprazni i nigde nije pokazao da pusta. Ispostavilo se da je hladnjak klime. Jedva sam nasao nov hladnjak, platio ga 13000 din, a jedan lik, odnosno, jedan jedini koji ga je imao, cenio 150 Eura polovan i ne ispitan. Sada sve savrseno radi, ali, cujem kada izadjem iz auta, cujem da mi sisti nesto kod desnog tocka, odnosno, suvozacevog.
-
- Poruka: 46
- Član foruma od: subota, 15. dec. 2018. u 21:27h
Mislim da ne bi smelo da šišti. Meni kada je šištalo (usput sam imao i zelene kapljice iznad desnog točka) freon je iscureo za jedan dan.
-
- Poruka: 23
- Član foruma od: četvrtak, 25. jul 2019. u 13:13h
Danas naidjoh na drugi problem. Dakle, par dana je radilo kako treba, danas primetih da mi iz centralne konzole, imam dva otvora za ventilaciju, iz jednog duva topao vazduh, a iz druge onako, malo hladniji. A temperatura podesena na oba tockica na low.
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21569
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Ili nađi odgovarajuću temu ili otvori novu temu... pošto ovde se priča o focusu mk1

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!