Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Проблем са климом - Ford focus mk1

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Kupus1987
Poruka: 23
Član foruma od: četvrtak, 25. jul 2019. u 13:13h

Re: Проблем са климом - Ford focus mk1

Poruka od Kupus1987 » utorak, 30. jul 2019. u 15:04h

Evo moje iskustvo od prosle nedelje sa Ford Kugom. Napunim klimu i nakon 2 dana mi sav freon iscuri. Oteram na punjenje, vakuum test ne pokazuje nikakvu rupu, vec sve super vakumira. Majstor mi sipao boju u freon, nakon dva dana, ponovo se isprazni i nigde nije pokazao da pusta. Ispostavilo se da je hladnjak klime. Jedva sam nasao nov hladnjak, platio ga 13000 din, a jedan lik, odnosno, jedan jedini koji ga je imao, cenio 150 Eura polovan i ne ispitan. Sada sve savrseno radi, ali, cujem kada izadjem iz auta, cujem da mi sisti nesto kod desnog tocka, odnosno, suvozacevog.

donbon
Poruka: 46
Član foruma od: subota, 15. dec. 2018. u 21:27h

Poruka od donbon » utorak, 30. jul 2019. u 17:44h

Mislim da ne bi smelo da šišti. Meni kada je šištalo (usput sam imao i zelene kapljice iznad desnog točka) freon je iscureo za jedan dan.

Kupus1987
Poruka: 23
Član foruma od: četvrtak, 25. jul 2019. u 13:13h

Poruka od Kupus1987 » utorak, 30. jul 2019. u 19:19h

Danas naidjoh na drugi problem. Dakle, par dana je radilo kako treba, danas primetih da mi iz centralne konzole, imam dva otvora za ventilaciju, iz jednog duva topao vazduh, a iz druge onako, malo hladniji. A temperatura podesena na oba tockica na low.

Markedjani
Predsednik kluba
Predsednik kluba
Poruka: 21569
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h

Poruka od Markedjani » utorak, 30. jul 2019. u 19:23h

Ili nađi odgovarajuću temu ili otvori novu temu... pošto ovde se priča o focusu mk1
Slika
Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“