Dakle nakon svega,curenja ulja itd..naso sam majstora nekog pravio dil za cc 350e otvaran motor zamenjeni dihtunzi,skidan hladnjak za ulje nove gumice itd...motor je bio prvi put cist kao "sta treba"
Pre par dana vidim opet ulje na trotorau..jbt gledam jel me oci zajebavju ili sta ma jok ne zezaju uljeeee.Vec mi pritisak pao jbg jutro ni kafu nisam popio ko covek...
Otvorim haubu ma suvo sve..ajde da se sagnem ispod auta...kad dole ispod menjaca mala kapica samo sto ne padne..jao familo kazem sebi "daj mi par litra benzina da ga zapalim odmah pa jel opet ulje jbt" ....nisam vise hteo ni da gledam ni nista...odmah taj dan u servis.
Otiso u Servis gde je radjen predhodno reko "konju ovo si radio opet curi"...bla bla dignnemo ga na dizalicu vidi on cuti on cutim ja.Prska onim sprejem za kocnice ocustobto kaze ajdemo u cc 50km voznju odvozamo to..vratimo ga na dizalicu...familijo curi ispod menjaca.Kaze on mora ima neko dihtung unutra mora se menja da se otvara menjac...za tebe 400e bez racuna.Kazem ja njemu 400 ti ***** i tebi Fordu bez da te negledam.
Eto koj sam ja baksuz a sta da kazem vise...