Koju marku nosača motora kupiti????
Moderator: Dragomir
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Re: Koju marku nosača motora kupiti????
Zavisi kako kome zapadne, ja sam sveže nov Meyle zamenio polovnim originalnim jer je bila neka vibracija u leru kao da motor radi na tri cilindra.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
-
- Poruka: 99
- Član foruma od: četvrtak, 29. jul 2010. u 16:37h
Ajde da malo oživimo temu, imam problem sa nekim držače motora, simptomi su da cima ili udara kada se šalta iz prve u drugu brzinu, tada se oseća dosta to trzanje ili udaranje, kao i kada se gasi auto. Nije to toliko izraženo ali nervira. Mondeo mk4. 5 je u pitanju, karavan. Majstor kaze da je malo mačeta kosa nosač, našao sam swag nosač za 3.600 ali nismo sigurni da li je baš on problem.
- Stefan_93
- Poruka: 1550
- Član foruma od: petak, 15. apr. 2016. u 23:15h
Ja sam skoro menjao donji nosac motora na moj Mondeo mk4 2.0 tdci.
Kupio sam Lemforder-ov nosac i zadovoljan sam. Nema udara kao ranije.
A ako imas vibracije u bilo kom trenutku, u leru, ili u kretanju onda te vibracije proizvodi hidraulicni nosac motora kod posude za antifriz.
Poslato sa DNP-NX9 pomoću Tapatoka
Kupio sam Lemforder-ov nosac i zadovoljan sam. Nema udara kao ranije.
A ako imas vibracije u bilo kom trenutku, u leru, ili u kretanju onda te vibracije proizvodi hidraulicni nosac motora kod posude za antifriz.
- raca_mk2
- Poruka: 236
- Član foruma od: četvrtak, 23. jan. 2025. u 00:22h
Ako majstor kaže onda je do malog mačeta.

Šalu na stranu, zameni donji nosač menjača (koska). On se najviše oseća na jačim trzajima prilikom promena brzina i prilikom gašenja. SWAG je dobra opcija, nije skupo i komplikovano za zamenu. Nemoj da se iznenadiš ako zamena ne reši sve probleme jer i drugi nosači mogu biti loši.
-
- Poruka: 99
- Član foruma od: četvrtak, 29. jul 2010. u 16:37h
Ok.... 

.... malo mačeta tj. Malo načeta.
-
- Poruka: 224
- Član foruma od: utorak, 19. mar. 2013. u 23:01h
Koje su cene nosaca motora za Mondeo 2008 mk4 2.0 tdci ? Taj gornji kod posude za antifriz a i donji isto me zanima, recimo Febi ili Corteco.
Majstor mi nasao Corteco, moram i to uraditi uz veliki servis danas, 12.500 din je. Bio neki Birth za 8.500 to nisam hteo, a Febi oko 13.500 ali se ceka za dostavu, pa reko daj Corteco.
Majstor mi nasao Corteco, moram i to uraditi uz veliki servis danas, 12.500 din je. Bio neki Birth za 8.500 to nisam hteo, a Febi oko 13.500 ali se ceka za dostavu, pa reko daj Corteco.
- Stefan_93
- Poruka: 1550
- Član foruma od: petak, 15. apr. 2016. u 23:15h
Donji nosac motora (Lemforder) kosta 5500-6000 dinara.
Promenio kod mene na Mondeo mk4.
Promenio kod mene na Mondeo mk4.