Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Brzinomer

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

kazalajt
Poruka: 291
Član foruma od: utorak, 16. feb. 2010. u 22:54h

Re: Brzinomer

Poruka od kazalajt » četvrtak, 6. feb. 2014. u 02:31h

Pozdrav, probao sam da odvrnem sajlu al to nije islo,. Kad sam probao da je odvrnem vrtelo se malo i ispod srafa od sajle al samo malo. Primetio sam jos i da sve skabije i slabije dize kazaljku i kad pustim gas ma koliko brzo da idem kazaljka zakuca na 0 km/h i cim dam gas opet se podigne. Kad sam izasao na autoput i razvuko ga na oko 12okm/h kazaljka nije mogla dalje od 8o da se popne. Jel mora menjac da se skida da bi se zamenio pinjon ako se ispostavi da je on u pitanju ili moze i bez skidanja menjaca da se resi stvar?

Hvala.

kazalajt
Poruka: 291
Član foruma od: utorak, 16. feb. 2010. u 22:54h

Re: Brzinomer

Poruka od kazalajt » subota, 8. feb. 2014. u 20:03h

Pozdrav svima. Ustanovljeno je da je u pitanju pinjon. Sajlu sam otkacio i povezao na bateriski sravciger i video da se okrece tj pokazuje brzinu i to bez skakutanja. Moze li da se menja bez skidanja menjaca ili ne gine skidanje menjaca za promenu pinjona?

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“