ford focus c-max 2.0 tdci gubi snagu i problem sa skazaljkom
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 54
- Član foruma od: sreda, 23. maj 2012. u 12:43h
ford focus c-max 2.0 tdci gubi snagu i problem sa skazaljkom
pozdrav svima.pre par meseci sam uzeo ford fokus c-max 2.0 tdci ghia 2004. i nazalost od starta imam neke probleme.na prvom pregledu auto manje vise nije bio toliko los i sem neki "normalnih" intervencija za to godiste u smislu (stabilizatora,odbojnih guma ...) nije ukazivao na neke vece investicije.na autu je odradjen mali servis (filteri i ulje) .po recima prodavca, a i majstora koji su ga gledali auto je dosta dugo stajao i nije vozen.tako da je odradjeno to sto treba za pocetak i auto je krenuo da se vozi.
tad pocinju redom problemi,pocinje da se pali check lampica i auto nece da ide, par puta ulazi u limp mode ili jednostavno nema snage i prva dijagnoza par gresaka p1412 (ili bese p1402 nisam siguran za ovu) ali jedna od ove dve je to znam ukazivala na egr ventil, a druge dve su bile p2263 i p0380.nakon intervencije menahicara receno je da treba egr da se ocisti, pa da vidimo da li je to uzrok gore gresaka, izuzev p0380 koja ukazuje na grejace motora ali kao da to pred zimu zamenim da sad nije zurno.
EGR ociscen,greske se izgubile auto vidno bolje ide vuce kao lud sve ok ali kratkog veka.ubrzo zatim opet isti problem sad nema limp moda ali auto dobija talase gubitka i dobijanja snage tako da cas hoce da ide cas nece tako da u nekom momentu kad se opustite, a on bude lenj pa odjednom dobije snagu mozete da uletite nekom u gepek.opet se naravno pali check lampica, greske sledece opet isto izuzev sto sada nema problema sa egr na svu srecu samo p2263 i p0380.tokom mesec dana voznje tako, auto je sam vise puta palio i gasio lampicu zavisno od toga kako ide tj da li ide tromo ili ide kao metak.opet kod mehanicara koji je gurnuo ruku negde pozadi motora cackao nesto, cackao i par konektora i posle toga auto opet ide super 20-ak dana bez greske,da bi sada opet isti problem se javio opet iste greske i opet isto ponasanje stim sto sada je konstantno lenj vrlo slabo ubrzava itd. i naravno lampica gori nonstop i cackanje konektora ne pomaze.ono sto sam ja primetio da kad auto lepo ide kad otvorim prozor lepo cujem onaj zvizduci zvuk turbine kad vozim,a kad pocinje da me zeza, da nece da ide onda taj zvuk se izgubi mozda ga vrlo malo cujem ali daleko od onoga kad ide kako treba.
po raznim i stranim forumima sam citao i vidim da dosta ljudi je imali slican problem sa gubitkom snage ali nikako da nadjem koje bi moglo da bude resenje jer po iskustvima moze da bude neki vrlo banalan problem do nekih ozbiljnih stvari,mada sam procitao da su neki maltene pola auta zamenili, a nisu resili problem,pa se bojim da i ja ne krenem tim putem,sto zbog finasnija sto zbog zivaca koje cu pogubiti ako tako lutam.
druga stvar koja mi se desava je da par puta posle sipanja goriva lampica goriva se upali kao da auto nema goriva, a skazaljka ide normalno, pa se to ponovnim davanjem kontakta izgubi ili jednostavno se ugasi cim krenem malo.i prilikom punjenja rezervoara do kraja skazaljka ne ode bas do kraja fali joj nekih 2-3 milimetra da bude na onoj beloj sto pokazuje full.
ako neko ima slicne probleme ili iskustva preporuke nek pise sta zna jer pocinjem da ludim auto je lep i kad oce da ide je lud totalno ali pocinjem da gubim zivce sa njim.ovo je moj prvi ford i prvi dizel i bas mi je krivo sto odmah sam naleteo na probleme.
tad pocinju redom problemi,pocinje da se pali check lampica i auto nece da ide, par puta ulazi u limp mode ili jednostavno nema snage i prva dijagnoza par gresaka p1412 (ili bese p1402 nisam siguran za ovu) ali jedna od ove dve je to znam ukazivala na egr ventil, a druge dve su bile p2263 i p0380.nakon intervencije menahicara receno je da treba egr da se ocisti, pa da vidimo da li je to uzrok gore gresaka, izuzev p0380 koja ukazuje na grejace motora ali kao da to pred zimu zamenim da sad nije zurno.
EGR ociscen,greske se izgubile auto vidno bolje ide vuce kao lud sve ok ali kratkog veka.ubrzo zatim opet isti problem sad nema limp moda ali auto dobija talase gubitka i dobijanja snage tako da cas hoce da ide cas nece tako da u nekom momentu kad se opustite, a on bude lenj pa odjednom dobije snagu mozete da uletite nekom u gepek.opet se naravno pali check lampica, greske sledece opet isto izuzev sto sada nema problema sa egr na svu srecu samo p2263 i p0380.tokom mesec dana voznje tako, auto je sam vise puta palio i gasio lampicu zavisno od toga kako ide tj da li ide tromo ili ide kao metak.opet kod mehanicara koji je gurnuo ruku negde pozadi motora cackao nesto, cackao i par konektora i posle toga auto opet ide super 20-ak dana bez greske,da bi sada opet isti problem se javio opet iste greske i opet isto ponasanje stim sto sada je konstantno lenj vrlo slabo ubrzava itd. i naravno lampica gori nonstop i cackanje konektora ne pomaze.ono sto sam ja primetio da kad auto lepo ide kad otvorim prozor lepo cujem onaj zvizduci zvuk turbine kad vozim,a kad pocinje da me zeza, da nece da ide onda taj zvuk se izgubi mozda ga vrlo malo cujem ali daleko od onoga kad ide kako treba.
po raznim i stranim forumima sam citao i vidim da dosta ljudi je imali slican problem sa gubitkom snage ali nikako da nadjem koje bi moglo da bude resenje jer po iskustvima moze da bude neki vrlo banalan problem do nekih ozbiljnih stvari,mada sam procitao da su neki maltene pola auta zamenili, a nisu resili problem,pa se bojim da i ja ne krenem tim putem,sto zbog finasnija sto zbog zivaca koje cu pogubiti ako tako lutam.
druga stvar koja mi se desava je da par puta posle sipanja goriva lampica goriva se upali kao da auto nema goriva, a skazaljka ide normalno, pa se to ponovnim davanjem kontakta izgubi ili jednostavno se ugasi cim krenem malo.i prilikom punjenja rezervoara do kraja skazaljka ne ode bas do kraja fali joj nekih 2-3 milimetra da bude na onoj beloj sto pokazuje full.
ako neko ima slicne probleme ili iskustva preporuke nek pise sta zna jer pocinjem da ludim auto je lep i kad oce da ide je lud totalno ali pocinjem da gubim zivce sa njim.ovo je moj prvi ford i prvi dizel i bas mi je krivo sto odmah sam naleteo na probleme.
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Re: ford focus c-max 2.0 tdci gubi snagu i problem sa skazal
Prika dobri... izvini što ću verovatno da ti ugušim temu, ali ako je još nekome ova tvoja cigla teksta sa manjkom interpunkcije i velikih slova bila - kao i meni - potpuno nečitka, možda ti ovako pomognem da makar na neko od svojih pitanja dobiješ odgovor.
Pozdrav svima. Pre par meseci sam uzeo Ford Focus C-Max 2.0 TDCi Ghia 2004. i, na zalost, od starta imam neke probleme. Na prvom pregledu auto manje-vise nije bio toliko los i, sem nekih "normalnih" intervencija za to godiste (u smislu stabilizatora, odbojnih guma...), nije ukazivao na neke vece investicije. Na autu je odradjen mali servis (filteri i ulje). Po recima prodavca - a i majstora koji su ga gledali - auto je dosta dugo stajao i nije vozen, tako da je odradjeno to sto treba za pocetak i auto je krenuo da se vozi.
Tad pocinju redom problemi: pocinje da se pali check lampica i auto nece da ide, par puta ulazi u limp mode ili jednostavno nema snage... prva dijagnoza - par gresaka: p1412 (ili bese p1402... nisam siguran za ovu, ali jedna od ove dve je - to znam - ukazivala na EGR ventil), a druge dve su bile p2263 i p0380. Nakon intervencije menahicara, receno je da treba EGR da se ocisti, pa da vidimo da li je to uzrok tih gresaka, izuzev p0380 koja ukazuje na grejace motora ali, kao, da 'to pred zimu zamenim, sad nije zurno'.
EGR ociscen, greske se izgubile, auto vidno bolje ide, vuce kao lud, sve OK - ali kratkog veka. Ubrzo zatim, opet isti problem: sad nema limp moda ali auto dobija talase gubitka i dobijanja snage, tako da cas hoce da ide cas nece... tako da, u nekom momentu kad se opustite a on bude lenj pa odjednom dobije snagu, mozete da uletite nekom u gepek. Opet se, naravno, pali check lampica, greske sledece: opet isto, izuzev sto sada nema problema sa EGR (na svu srecu), samo p2263 i p0380.
Tokom mesec dana voznje tako, auto je sam vise puta palio i gasio lampicu, zavisno od toga kako ide, tj. da li ide tromo ili ide kao metak. Opet kod mehanicara, koji je gurnuo ruku negde pozadi motora, cackao nesto, cackao i par konektora i, posle toga, auto opet ide super 20-ak dana bez greske, da bi se sada opet isti problem javio. Opet iste greske i opet isto ponasanje, s tim sto je sada konstantno lenj, vrlo slabo ubrzava, itd. - i, naravno, lampica gori non-stop a cackanje konektora ne pomaze.
Ono sto sam primetio je da, kad auto lepo ide, ako otvorim prozor lepo cujem onaj zvizduci zvuk turbine u voznji - a kad pocinje da me zeza i nece da ide, onda se taj zvuk izgubi; mozda ga vrlo malo cujem, ali daleko od onoga kad ide kako treba.
Citao sam po raznim domacim i stranim forumima, i vidim da je dosta ljudi imalo slican problem sa gubitkom snage, ali nikako da nadjem koje bi moglo da bude resenje - jer, po iskustvima drugih, moze da bude i neki vrlo banalan problem, pa sve do nekih ozbiljnih stvari... mada sam procitao da su neki maltene pola auta zamenili a da nisu resili problem, pa se bojim da i ja ne krenem tim putem, sto zbog finasnija sto zbog zivaca koje cu pogubiti ako tako lutam.
Druga stvar koja mi se desava je da se par puta, posle sipanja goriva, lampica rezerve upali (kao da auto nema goriva) a kazaljka ide normalno, pa se to ponovnim davanjem kontakta izgubi - ili se lampica jednostavno ugasi cim krenem malo. Takodje, prilikom punjenja rezervoara do kraja, kazaljka ne ode bas do kraja - fali joj nekih 2-3 milimetra da bude na onoj beloj liniji koja pokazuje full.
Ako neko ima slicne probleme ili iskustva, preporuke - nek pise sta zna, jer pocinjem da ludim; auto je lep i, kad hoce da ide, totalno je lud - ali pocinjem da gubim zivce sa njim. Ovo je moj prvi Ford i prvi dizel, i bas mi je krivo sto sam odmah naleteo na probleme.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
jel njemu ide fordov ili psa motor?
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9940
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
PSA, samo je 1.8 fordov
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
-
Druze u pravu si ali toliko sam vise izludeo, tako da sama pomisao prepricavanja price po 156.. put sto majstorima sto ovako me je smorila ,a zamisli samo sad kad sam trebao to jos sve otkucati. :S
Ali svakako si u pravu i hvala na korekcijama
A sto se tice motora to je 2.0 tdci 100kW 136 konja bez mene
, ako je istina sto pricaju majstori, motor je izpeugeot-citroen grupacije i isti motor ide u peugeot 407,volvo i mazde 3 i 5.
Ali svakako si u pravu i hvala na korekcijama

A sto se tice motora to je 2.0 tdci 100kW 136 konja bez mene

-
E ovako drugari posle kidanja zivaca danima sa majstorima,taktika "ne ...be frajer,nego uporan" je upalila 
Ako naidjete na slican problem kao moj sa slabom vucom i gubljenjem snage,koji sam opsiao i ovom greskom p2263 nek Vam pogledaju elektromagnetni ventil turbine.
Tri servisa je davalo razlicite dijagnoze sa njihovim dijagnostikama,da bi na kraju servis koji nema dijagnostiku za forda jer ljudi rade samo audi i seat,
krenuli pesaka da traze problem, cisto mehanicki od ispitivanja vakuma,creva i tako dalje,i dosli do toga da je najverovatnije ovo problem.Skinuli ga,malo poprskali Wurthom za ciscenje,
malo kompresorom i gle cuda auto ide odlicno sada, iako su mi savetovali da ga svakako zamenim.
Tako da dijagnoze "turbina te zeza", "dpf filter(koji inace nemam na autu)
","ventil za upravljanje turbine" .....svasta sam se naslusao i sve to pada u vodu.
Prvi ja ne volim da setam kod vise majstora ali izgleda ,da za ovakve probleme je pozeljno zatraziti pomoc i misljenje na vise mesta,da vam ne bi izgoreli dzep neozbiljnoscu, a bogami i neznanjem.
Sto se tice drugog problema, paljenje lampice za gorivo i ako auto ima goriva, citajuci internet i razne forume, ispade da je to greska koja se resava "updateom " ili "kalibracijom " software-a ,neznam kakose pravilno kaze, a da stelovanje skazaljke bi trebalo da moze da se uradi original dijagnostikom.
Kad posetim Grand javicu sta sam uradio,do tada drugari pozdrav i nadam se da cu bar nekom biti od pomoci.

Ako naidjete na slican problem kao moj sa slabom vucom i gubljenjem snage,koji sam opsiao i ovom greskom p2263 nek Vam pogledaju elektromagnetni ventil turbine.
Tri servisa je davalo razlicite dijagnoze sa njihovim dijagnostikama,da bi na kraju servis koji nema dijagnostiku za forda jer ljudi rade samo audi i seat,
krenuli pesaka da traze problem, cisto mehanicki od ispitivanja vakuma,creva i tako dalje,i dosli do toga da je najverovatnije ovo problem.Skinuli ga,malo poprskali Wurthom za ciscenje,
malo kompresorom i gle cuda auto ide odlicno sada, iako su mi savetovali da ga svakako zamenim.
Tako da dijagnoze "turbina te zeza", "dpf filter(koji inace nemam na autu)

Prvi ja ne volim da setam kod vise majstora ali izgleda ,da za ovakve probleme je pozeljno zatraziti pomoc i misljenje na vise mesta,da vam ne bi izgoreli dzep neozbiljnoscu, a bogami i neznanjem.
Sto se tice drugog problema, paljenje lampice za gorivo i ako auto ima goriva, citajuci internet i razne forume, ispade da je to greska koja se resava "updateom " ili "kalibracijom " software-a ,neznam kakose pravilno kaze, a da stelovanje skazaljke bi trebalo da moze da se uradi original dijagnostikom.
Kad posetim Grand javicu sta sam uradio,do tada drugari pozdrav i nadam se da cu bar nekom biti od pomoci.
- Neša
- VIP
- Poruka: 5056
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
Ne lutaj nego idi kod Dragomira i resi sve sto te muci.
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- Daniel
- Poruka: 6091
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
pa da, malo je zeznuto iz nisa doci do bg-a ima kilometraze ali se nekad isplati 
super sto se kvar odklonio, neka te sluzi dalje dobro!

super sto se kvar odklonio, neka te sluzi dalje dobro!

Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
- Neša
- VIP
- Poruka: 5056
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
E zato cemo da uvedemo pravilo da ispod nadimka stoji lokacija.
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
-
Samo da javim da problem sa pokazivacem goriva jos uvek nije resen.
Bio sam u Grandu receno je da nema update softwara za moj auto i
da je verovatno problem sa instrument tablom.
Kalibracija skazaljke ne moze da se radi, iako znam da nekim VW moze da se pomeraju, izgleda da kod Forda ne moze.
Kada se uradi test sa skazaljkama ,sve lepo odu u max i za temperaturu i obrtomer i brzinomer ali za gorivo ne ode bas do kraja fali joj 1-2 mm.Ona lepo radi ali
jednostavno ni u testu,a ni sa punim rezervoarom, nece da ode bas do kraja i kad je pun rezervoar ona pokazuje 90%.
Izgleda da cu morati da zivim sa tim posto su nove table preskupe.

da je verovatno problem sa instrument tablom.
Kalibracija skazaljke ne moze da se radi, iako znam da nekim VW moze da se pomeraju, izgleda da kod Forda ne moze.
Kada se uradi test sa skazaljkama ,sve lepo odu u max i za temperaturu i obrtomer i brzinomer ali za gorivo ne ode bas do kraja fali joj 1-2 mm.Ona lepo radi ali
jednostavno ni u testu,a ni sa punim rezervoarom, nece da ode bas do kraja i kad je pun rezervoar ona pokazuje 90%.
Izgleda da cu morati da zivim sa tim posto su nove table preskupe.

-
- Poruka: 2037
- Član foruma od: nedelja, 14. feb. 2010. u 19:46h
Da nije tabla skidana od strane nekog ranije pa je taj pokusao da mijenja podlogu za osvjetljenje i tom prilikom mehanicki ostetio kazaljku (kada se mijenja podloga kazaljke se moraju skinuti sto nije nimalo jednostavno - moraju se grijati fenom da bi se mogle svuci i to sve polako i treba puno vremena i zivaca). Mozda bi bilo dovoljno da je i ti skines i utvrdis da se to nije desilo i da pokusas da to popravis. Ovo govorim onako iz glave nisam pokusao ali eto palo mi na pamet.
"The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten." - Benjamin Franklin
"Iskustvo je saznanje da si bio idiot. Zdrav razum je pokušavanje da ne budeš idiot. Mudrost je saznanje da ćeš i dalje biti idiot."
"Iskustvo je saznanje da si bio idiot. Zdrav razum je pokušavanje da ne budeš idiot. Mudrost je saznanje da ćeš i dalje biti idiot."
-
Pretpostavljam ustvari sam siguran da je diler-prodavac mrckao kilometrazu jer ili je spustaju ovde ili je dizu pre carine da bi im manje izasla,pa je opet spustaju.
Mislim da prilikom tih mrckanja su mozda neke posledice ostale.Imao sam prilike na pezou da vidim kad se to lose uradi,kako tabla poludi.
Ja na svu srecu jedino imam problem sa ovom za gorivo.Razmisljao sam da je skinem i pogledam da li mogu nesto da ucinim ali kao sto rece,to je sve zatvoreno
i bojim se da ne zeznem dodatno jos nesto.
Ubedjen sam bio da to moze softwarom da se sredi jer ona generalno radi(ne glavi ,ne skace itd.),samo bi trebalo da se podesi tacno ali kazu ne moze.Da li je stvarno tako,neko verovatno bolje se razume.
Ono sto ja znam da na VW moze sigurno izgleda da je sa Fordom druga prica.
Raspitacu se jos malo,vec sam nasao na jednom stranom forumu tekst, da odredjeni fokusi i c-max i mondeo koji su proizvedeni u odredjenom periodu,takodje imaju slican problem.
Treba to malo jos istraziti izgleda.
Evo sta je covek napisao:
On Focus 1999 (08/1998-) and Focus C-MAX 2003.75 (06/2003-), the fuel gauge may show a non-full condition if the customer has force-filled (over-filled) the fuel tank. This will put the sender into a no-contact area until the fuel level falls, which then restores the correct reading. This condition must be checked and the vehicle returned to the customer if the symptom is rectified by correcting the force-filled condition. Should a customer express concern about inaccurate readings from the fuel gauge or the fuel computer, such as the fuel gauge dropping suddenly to zero when the tank is full, or the distance to empty figure suddenly reducing, the probable cause is an inconsistent contact or open circuit in the fuel pump module (petrol engines)/fuel level sensor (diesel engines). To rectify this concern, a revised sender card assembly should be installed.
In addition to this information, customers with a Mondeo 2001 (10/2000–) built between 11.08.2003 and 30.01.2004 (build code 4B) may exhibit a non-full fuel gauge after re-filling the fuel tank. This can vary between ¾ full and 2-3 mm from the full mark. To rectify this concern, a revised sender card assembly should also be installed.
Mislim da prilikom tih mrckanja su mozda neke posledice ostale.Imao sam prilike na pezou da vidim kad se to lose uradi,kako tabla poludi.
Ja na svu srecu jedino imam problem sa ovom za gorivo.Razmisljao sam da je skinem i pogledam da li mogu nesto da ucinim ali kao sto rece,to je sve zatvoreno
i bojim se da ne zeznem dodatno jos nesto.
Ubedjen sam bio da to moze softwarom da se sredi jer ona generalno radi(ne glavi ,ne skace itd.),samo bi trebalo da se podesi tacno ali kazu ne moze.Da li je stvarno tako,neko verovatno bolje se razume.
Ono sto ja znam da na VW moze sigurno izgleda da je sa Fordom druga prica.
Raspitacu se jos malo,vec sam nasao na jednom stranom forumu tekst, da odredjeni fokusi i c-max i mondeo koji su proizvedeni u odredjenom periodu,takodje imaju slican problem.
Treba to malo jos istraziti izgleda.
Evo sta je covek napisao:
On Focus 1999 (08/1998-) and Focus C-MAX 2003.75 (06/2003-), the fuel gauge may show a non-full condition if the customer has force-filled (over-filled) the fuel tank. This will put the sender into a no-contact area until the fuel level falls, which then restores the correct reading. This condition must be checked and the vehicle returned to the customer if the symptom is rectified by correcting the force-filled condition. Should a customer express concern about inaccurate readings from the fuel gauge or the fuel computer, such as the fuel gauge dropping suddenly to zero when the tank is full, or the distance to empty figure suddenly reducing, the probable cause is an inconsistent contact or open circuit in the fuel pump module (petrol engines)/fuel level sensor (diesel engines). To rectify this concern, a revised sender card assembly should be installed.
In addition to this information, customers with a Mondeo 2001 (10/2000–) built between 11.08.2003 and 30.01.2004 (build code 4B) may exhibit a non-full fuel gauge after re-filling the fuel tank. This can vary between ¾ full and 2-3 mm from the full mark. To rectify this concern, a revised sender card assembly should also be installed.
- macaneli
- VIP
a da kupis drugi sat polovan?
-
Razmisljao sam o tome neznam koliko se krecu polovne za moj auto,mada mi ovi nisu bili bas ubedljivi da je tabla problem.macaneli piše:a da kupis drugi sat polovan?
Spominjali su i neku jedinicu za slanje u rezervoaru o kojoj i ovaj stranac prica sto sam ga citirao ali kad su videli da i na testu kazaljki ne ide do kraja, onda su posumnjali na tablu.
Najbolje bi bilo da prvo probam sa nekom istom ali tesko da cu da nadjem za probu.
Videcu jos malo da se raspitam,na kraj krajeva nije to neki veliki problem koji nesto smeta, samo nervira.
Kazaljka radi normalno,board pokazuje preostalu km, samo je njoj FULL na 90% i to je to.
Imam sad prioritetnijih stavri da sredim ali Resicu i ovo sigurno kad tad.

- macaneli
- VIP
http://annunci.ebay.it/annunci/ricambi- ... o/27614210 stavis tvoje staklo i bog da te vidi
-
- Poruka: 427
- Član foruma od: sreda, 18. feb. 2009. u 08:44h
Izvadjena tabla obrtomer pokazuje 800rpm. ispravna???
-
Da izgleda da je ova u dosta losem stanju ali pretpostavljam da je kolega cisto hteo da ukaze na mogucnosti da resim problem.
Zvrcnucu Mojsinje da vidim sta imaju i cenu,posto sa ebay mora nekog da molim da mi poruci,mada kao sto vec rekoh necu da brzam jer ovo i nije neki veliki problem,
ali cu gledati da ga resim,samo da ne natrcim na jos pokvareniju,a i pretpostavljam da bi druga morala i da se kodira itd.
To ce na kraju biti ipak veliki trosak za ovu moju sitnu zajebanciju,a imam precih stvari kao npr. prednje amortizere
Svakako hvala na predlozima i sugestijama.
Zvrcnucu Mojsinje da vidim sta imaju i cenu,posto sa ebay mora nekog da molim da mi poruci,mada kao sto vec rekoh necu da brzam jer ovo i nije neki veliki problem,
ali cu gledati da ga resim,samo da ne natrcim na jos pokvareniju,a i pretpostavljam da bi druga morala i da se kodira itd.

To ce na kraju biti ipak veliki trosak za ovu moju sitnu zajebanciju,a imam precih stvari kao npr. prednje amortizere

Svakako hvala na predlozima i sugestijama.

- darkobb
- Poruka: 136
- Član foruma od: subota, 16. jan. 2016. u 17:19h
Ja imam slican problem sa autom. Inace auto je isti i sa istim motorom, nekad ide kao lud a nekad se desi da pri menjanju brzine nece da primi odmah gas nego posle 2 sekunde od prilike i onda primi i ide normalno. To se bas cesto desava ne znam iz kog razloga.