Evo mene opet sa istim problemom.Danas mi je auto ponovo stao.I ponovo sam slepovan i ponovo u isti servis.Preuzeli auto i sutra ce da vide sta se desava i sta je uzrok.
Auto nakon 20 min pali normalno ali kada se predje 3 4 km ponovo izgubi gas,pocne da secka, i na jkraj se ugasi.
Od kada sam prezeo auto iz servisa presao sam oko 30 km mada to su sve bile krace relacije u gradu.Po 5-6 km.
Danas oko 13h upalio auto i krenuo.Sve je bilo normalno dok nisam poceo da gubim gas i da se auto gusi.
To je bilo nakon 3-4 km dok motor nije postigao radnu temperaturu sve je bilo ok.
U fordu su mi rekli da su prosli put samo oracili vazduh jer je imao luft.Auto je normalno radio sve do danas.
U petak kada sam preuzeo auto presao sam oko 9 km.I taj dan sam auto napunio do vrha i vozio sam sa postignutom radnom temperaturom i sve je bilo ok.
U fordu su mi sada rekli da je moguce ponovo da je usao luft sistemu za gorivo i ako jeste mora se videti odakle dolazi.
Sutra ce da vide pa ce me zvati.
Rekao sam im ono sto mi je Dragan preporucio da provere onaj relej i onu pumpe kod rezervoara.
Pa cemo videti sta ce sutra da kazu.
Moje pitanje je da li zaista moze uzrok da bude taj luft ili opste to nije to?

Menjam fiću sa kukom za peglicu sa kukom.
Šifra ,,Kuku meni,kuku tebi ''