Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Gubi snagu????

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
mirza.mujevic
Poruka: 20
Član foruma od: utorak, 1. jan. 2013. u 22:41h

Gubi snagu????

Poruka od mirza.mujevic » četvrtak, 28. feb. 2013. u 21:46h

pozdrav ljudi, javio mi se problem prije dva dana a ne znam sta moze da bude pa rekoh sigurno je neko imao bar sličan meni. radi se o tome da kad krecem uz brdo auto jednostavno izgubi snagu i hoce da se ugasi, u voznji po ravnici se desava to da se blago oseti oduzimanje gasa pa opet dodje na isto. na ler gasu radi normalno ali najveci problem je da u brdu gubi snagu kao i kod samog kretanja u brdu. auto je mondeo mk2 1,8 zetek 16v....
pomazite ako neko zna

dovlak
Poruka: 27
Član foruma od: petak, 31. avg. 2012. u 11:28h

Re: Gubi snagu????

Poruka od dovlak » petak, 1. mar. 2013. u 02:46h

mozda je neko i imao iste simptome, al ne mora da znaci da je uzrok isti. Ja bih proverio kablove, pa svecice, pa dzekove, egr, sto da ne i filtere, mozda i kompresiju, pa... Kako ti radi na leru? Jel drzi gas?

popovicvl
Poruka: 5671
Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h

Poruka od popovicvl » petak, 1. mar. 2013. u 07:52h

Pumpa goriva u rezervoaru.

mirza.mujevic
Poruka: 20
Član foruma od: utorak, 1. jan. 2013. u 22:41h

Poruka od mirza.mujevic » petak, 1. mar. 2013. u 17:28h

ler gas na leru je dobar. nekad se desi kad je pod sauk a idem niz brdo a nije ubacen u brzinu i stisnem pedalu kocnice on obori obrtaje pa vrati. a sto se pumpe tice crkla je i nisam mogao da nadjem od njega pa sam uzeo od opela,koja radi pod istim pritiskom kao njegova tj.pod 3 bara. i sa njom je radio bez problema skoro pola godine i sad mi se ovo javlja. moracu da pogledam sta je

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“