s druge strane to znaci da imam za prodati turbinu od tddi ako kome treba, moze se isprobati JER JE NA AUTU

zamolio bih admine da zakljucaju one stare teme jer tamo ima svega a najmanje onog iz naslova teme

Moderator: Dragomir
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
ama druze totti bio sam kod minimum 10 majstora, ovih sto rade sva auta, kod mene i u okolini niko ne radi ford iskljucivo, problem mi je ici do laktasa, izgubim pola dana i kad se vratim posto sve manje i manje vozim budem umoran i nisam nizasta, evo izvalio sam se ko mrlina i sve me boli, nije da je ford neudoban nego sam se odvikao voznje, nekad sam mogao da vozim cijelu noc kao i jos neke stvari ali vise se ne mozetotti piše:Eto zašto ponekad ipak treba otići i do majstora, a ne sve čačkati sam... Prepoznao majstor drugu turbinu.