Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

drzaci za far

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
coolbreeze
Poruka: 12
Član foruma od: subota, 9. mar. 2013. u 23:43h

drzaci za far

Poruka od coolbreeze » četvrtak, 18. apr. 2013. u 22:25h

polomljeni si mu oba plasticna drzaca za far na focusu 2001.god...jel postoji mogucnost nekako da se naprave novi jer ovi ne mogu da se poprave niti zalepe ili mora da se kupi novi far to jes polovan kako su mi rekli na auto otpadu...i dal ima neka ideja od cega i kako da se naprave ako mogu....dal je neko imao slicna iskustva....p.s i ona guma na faru mi se icepala skorz jel ima negde da se samo kupi ta guma ili moze da se iskoristi neka druga...pozz

dax92

 
Poruka: 7634
Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h

Re: drzaci za far

Poruka od dax92 » petak, 19. apr. 2013. u 11:01h

Trazi originalan polovan far! thumbsuph
Nov, DEPO nije neko srecno resenje, da ne kazem da ne valja.
Focus ST170
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo hahahaha
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu lol
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara lol

Daki_81
Poruka: 2600
Član foruma od: subota, 23. mar. 2013. u 17:56h

Poruka od Daki_81 » petak, 19. apr. 2013. u 12:14h

Jesi probao kod plastičara, meni su na hjundaiju jedan od nosača fara baš majstorski zavarili i ojačali i spasili me kupovine...
/ Focus / 2007. / 1.6 TDCi /

coolbreeze
Poruka: 12
Član foruma od: subota, 9. mar. 2013. u 23:43h

Poruka od coolbreeze » petak, 19. apr. 2013. u 16:32h

bio kod plasticara ...nista ne moze da se uradi..nazalost...tako je jedan puko da mu nema pomoci a ovaj drugi nista nije bolji...u pitanju su srednji drzaci dok su gornji ok (ja ga tako kupio dal udaran ili predhotni skinno farove pa metno ove ne znam )..da su novi/polovni farovi resenje jesu ali nekako bih mozda voleo da se to nekako popravi na foru uradi sam

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“