Ford fiesta-problem sa uljem
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 5
- Član foruma od: petak, 13. jul 2012. u 22:52h
Ford fiesta-problem sa uljem
Da li neko moze da mi preporuci pouzdanog mehanicara za moju Fiestu, 2004. godiste. Trenutno imam problem sa uljem koje negde curi. Hvala unapred na savetu.
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Re: Ford fiesta-problem sa uljem
Na volju ti:
Vukašinović (Surčin): http://www.fordservisbeograd.com/
RSD Ford (Pinosava): http://www.fordclubserbia.org/forum/mem ... file&u=357
Vukašinović (Surčin): http://www.fordservisbeograd.com/
RSD Ford (Pinosava): http://www.fordclubserbia.org/forum/mem ... file&u=357
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
ako je 1.4tdci onda se zna gde tacno curi i ja sam nesto skarabudzio kod mene na fiesti i vise nema curenja (bar nisam uspeo da vidim)
Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
-
Hvala Bojane, jednom si mi mnogo pomogao, nadam se da cu I sada imati srece, mada mi ni Surcin ni Pinosava nisu bas blizu.
- dax92
-
- Poruka: 7634
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Iz Zemuna ti Surcin nije blizu, nemoj zezati! 

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Pouzdan mehaničar vredi više od goriva i vremena za par desetaka kilometara, bar što se mene tiče 
@Shomy ne sećam se da li si nedge već pisao, daj malo više detalja ili linkuj temu u kojoj si opisao to svoje iskustvo... možda bude od koristi.

@Shomy ne sećam se da li si nedge već pisao, daj malo više detalja ili linkuj temu u kojoj si opisao to svoje iskustvo... možda bude od koristi.
pozdrav, Bojan

- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
nisam nigde pisao a i necu, ko vas *ebe pomucite se
salim se naravno, vezano je za curenje ulja na onom leptiru posle creva koje ide iz turbine. standardan problem svih 1.4tdci motora...a resen je tako sto je pre sklapanja dobio sloj crvenog diht lepka i ne curi vise (kao sto rekoh jos uvek nisam video da curi
)

salim se naravno, vezano je za curenje ulja na onom leptiru posle creva koje ide iz turbine. standardan problem svih 1.4tdci motora...a resen je tako sto je pre sklapanja dobio sloj crvenog diht lepka i ne curi vise (kao sto rekoh jos uvek nisam video da curi

1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
-
Bila juce u Surcinu, promenili automat za ulje I jos neke problematicne delove. Profesionalno I vrlo korektno. Hvala Bojane na preporuci.
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
moze li malo pojasnjenje o tom "automatu" ulja ? 

-
Na zalost od mene ne moze, osim sto sam shvatila da ima neke veze sa lampicom za ulje. Inace mi je 3 litra ulja iscurelo za 3 dana.