eger ventil fokus 18tdci
Moderator: Dragomir
- milosninkovic
- Poruka: 150
- Član foruma od: nedelja, 20. sep. 2009. u 23:08h
- Kontakt:
eger ventil fokus 18tdci
koji je naj jednostavniji nacin ciscenja eger ventila? opasno me keca!!! utiche mi na psihu!5 dana radi sve super onda jedan me izludi skroz dimi bruji,slabo vuce vise trosi...
dali eger ventin na 18tdci od 85kw moze da se cisti...ko to radi i koliko para,i gde
dali eger ventin na 18tdci od 85kw moze da se cisti...ko to radi i koliko para,i gde
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Re: eger ventil fokus 18tdci
Uobicajeni savet na ovom forumu je da zatvoris sranje, sad ce neko, samo dok provere za model.
- dax92
-
- Poruka: 7633
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
ne mozes ga zatvoriti a da ne prijavljuje greske, i baca u safe mode. Najbolje je da se softverski ukloni, i fizicki zatvori. Oko 50€ kosta u glavnom.
U prvu ruku deluje skupo, ali sracunas koliko ce kostati par ciscenja, pa na kraju i zamena kad ne bude pomagalo ciscenje.
U prvu ruku deluje skupo, ali sracunas koliko ce kostati par ciscenja, pa na kraju i zamena kad ne bude pomagalo ciscenje.
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- milosninkovic
- Kontakt:
ja bi da probam sa ciscenjem,u svakom slucaju ostaje mi ta solucija da zatvorim i ubacim cip ili sta vec! Nego ko to radi u bg?
- dax92
-
- Poruka: 7633
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
moze i Novaspeed uraditu, ili Rale, Gumetina, zavisi kako ga ko zna. U Krnjaci im je servis. Usput mozes dodatimalo Nm i ks! 

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- milosninkovic
- Kontakt:
probacu da ocistim eger ventin i tu varijabilnu ne znam sta... ako ne budem zadovoljan ide chip...pa nek bude zapuseno koliko hoce...
- van
- VIP
- Poruka: 9046
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Вентил се зове Exhaust Gas Recirculation - EGR