Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Focus 1.8 tdci sistanje

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
pancerFF
Poruka: 1076
Član foruma od: utorak, 14. avg. 2012. u 14:38h

Focus 1.8 tdci sistanje

Poruka od pancerFF » ponedeljak, 11. nov. 2013. u 13:27h

Samo prilikom prvog jutarnjeg isteravanja auta, pri jako malom okretanju volana se cuje izrazito sistanje, cim pustim volan prestane. Takodje sam primetio da je volan malo tezi za okretanje, mozda je zbog zimskih guma, posto su stavljene pre par dana, ne znam dal to utice? Inace, nemam problema sa okretanjem, ne cuje se nista u voznji, a tecnost u posudi je na max kad se auto zagreje, dok kad je hladan, spusti se izmedju cold i max. Malo pre sam dosao iz Novog Sada, dok je bio zagrejan, pomerao sam volan u mestu, sa otvorenom haubom, ne cuje se nista. Sta bi moglo da bude uzrok tog sistanja? Hvala. :)
Ford Focus MK1.5, 1.8 TDCi - 74kW, 2003.

riddick
Poruka: 364
Član foruma od: utorak, 30. mar. 2010. u 19:33h

Re: Focus 1.8 tdci sistanje

Poruka od riddick » ponedeljak, 11. nov. 2013. u 20:13h

vjerovatno se pumpa serva cuje kad je hladan,ili kad namotas do kraja hoce se cuti kad je sve ispravno
Endura DE

pancerFF
Poruka: 1076
Član foruma od: utorak, 14. avg. 2012. u 14:38h

Re: Focus 1.8 tdci sistanje

Poruka od pancerFF » utorak, 12. nov. 2013. u 10:14h

Cim se niko vise ne javlja, kontam da nije neki ozbiljan problem, ali cu proveriti kod majstora za svaki slucaj.
Ford Focus MK1.5, 1.8 TDCi - 74kW, 2003.

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“