Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Fiesta mk2 1.1 Pomoc

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
Makaa
Poruka: 82
Član foruma od: subota, 10. avg. 2013. u 23:29h

Fiesta mk2 1.1 Pomoc

Poruka od Makaa » četvrtak, 21. nov. 2013. u 21:31h

Evo mene opet :D
Imam Forda Fiestu 1.1 benzinac 49 konja 1988 godiste, imam jedan problem ujutro upali na pola kljuca prvo paljenje i posle 5 km ugasim auto, i opet se vratim posle 10 minuta i moram da verglam 5 puta po 6-7 sekundi dok upali i povucem sauh i sve sam isprobao i necea bas zdravo vergla brzo i samo sto ne upali ali nece i posle toliko pokusaja upali, i bas mi ujutro trokira kako god da ga vozim a vozim ga lagano dok se ne ugrije ali mu bas dugo vremena treba da se ugrije i stuca i znate kako to nervira ako je neko ima slicne probleme neka podeli to samnom..Hvala unaprijed.. ;)

Makaa

Re: Fiesta mk2 1.1 Pomoc

Poruka od Makaa » petak, 22. nov. 2013. u 11:38h

Pomagajteee

nidbox
Poruka: 70
Član foruma od: ponedeljak, 5. nov. 2012. u 09:57h

Poruka od nidbox » petak, 22. nov. 2013. u 15:19h

koju pumpu za gorivo nosi? mehanicka ili elektronska? i neka ti neko od majstora pogleda paljenje da ti nasteluje, moze da bude do toga.

Makaa

Poruka od Makaa » subota, 23. nov. 2013. u 12:31h

tako ce i bit, fala

Sv 87a
Poruka: 290
Član foruma od: sreda, 20. nov. 2013. u 18:22h
Kontakt:

Poruka od Sv 87a » sreda, 27. nov. 2013. u 14:37h

Imao sam musteriju sa slicnim kvarom, treba da se prekontrolise dotok goriva u karbiratoru. U njemu ima mali filter goriva ( fabricki postavljen ), nalazi se u dovodnoj mesinganoj cevcici na poklopcu karburatora. Treba ga izvaditi, izduvati sa kompresorom i vrtiti ga na svoje mesto, po potrebi skinuti i izduvati iglicasti ventil za regulaciju nivoa goriva. I na kraju podesiti smesu goriva na karburatoru.
Eh, sto volim ovaj svet! :jeeej:

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“