Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Kontakt brava mondeo 2002 god

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
Svetozar
Poruka: 3
Član foruma od: subota, 24. nov. 2012. u 23:48h
Kontakt:

Kontakt brava mondeo 2002 god

Poruka od Svetozar » petak, 11. jul 2014. u 20:07h

Molim za malu pomoc.Kada gurnem kljuc u cilindar za paljenje iz nultog polozaja ne mogu prebaciti na kontakt
Brava je blokirana i ko zna kakvom stanju posto sam malko silio pri pokusaju da upalim
Kakva su vasa iskustva mogu li otici kupiti novi cilindar u radnji zameniti cilindar gurnuti kljuc i nastaviti koristiti dalje
Ili da idem u zemun kod bravara dam 5000 dinara on popravi cilindar da mi jos jedan kljuc i ja nastavim dalje
Unapred zahvalan

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Re: Kontakt brava mondeo 2002 god

Poruka od BojanM » subota, 12. jul 2014. u 07:33h

A da li se to desilo 'preko noci' ili je brava i ranije zapinjala? Teoretski mozes da zamenis samo ulozak brave, ali onda (naravno) imas i drugi kljuc samo za paljenje auta... plus, ne znam kako je odradjena blokada paljenja ("imobilajzer") na tvom autu, mozda bude potrebno da se u taj drugi kljuc prebaci elektronika sa starog.

(sent via Tapatalk)
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Svetozar
Poruka: 3
Član foruma od: subota, 24. nov. 2012. u 23:48h
Kontakt:

Re: Kontakt brava mondeo 2002 god

Poruka od Svetozar » utorak, 22. jul 2014. u 21:15h

Problem resen.Narezivanje kljuca 3500 din .Kupovina polovnog cilindra na otpadu pakovanje istoga dolazak majstora na teren da razbusi bravu (posto sam upropastio istu i drugacije se nije mogla skinuti) kostalo 5000 din.Ukupno 8500 din.Najvaznije da fercera ko sat sada

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“