Naime, ponekad (3 puta u 2 godine) mi se desilo da kada je motor pod vecim opterecenjem, i ukoliko stisnem gas do kraja (tipa preticanje) motor odjednom izgubi snagu i udje u LIMP mod.
Situacija je vrlo opasna ako se to desi pri preticanju, sreca do sada nije bilo u kriticnim momentima ali ko zna...
Dakle "kvar" se retko desava, i misteriozno se pojavljuje, a sto je jos misterioznije - nestane cim se motor iskljuci i ponovo ukljuci. Samim tim racunar izbrise gresku i greska ne ostaje u racunaru tako da na dijagnostici nema ni jednu gresku!
Pored toga, (da ne otvaram jos jednu temu) imam problem i sa ler gasom dok je hladan na prvom paljenju vise nece da drzi obrtaje malo ispod 1000 pa da ih polako spusta (kako se motor greje) na 750 obrtaja.
Istrazivanjem po netu, dosao sam do toga da je to najverovatnije uzrokovano kvarom senzora temperature glave cilindra.

Medjutim ni to na dijagnostici ne prijavljuje pa me majstor tera da idem u Zeravicu u Novo Milosevo, a ja ne bih posto auto ide veoma dobro nit' dimi nit' ista!
Hvala na odgovorima, pozdrav!