da li je bosh pumpa ili nesto drugo
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 5
- Član foruma od: utorak, 7. okt. 2014. u 20:48h
da li je bosh pumpa ili nesto drugo
pozdrav svima trebam pomoc.imam focusa 1.8 tddi 2001 riknula mi el.pumpe utvrdio vilic boshista u n.sadu reparacija elektronike komplet 450e. ja to ne uradih vec kupih polovnu 250eod lika iz osecine zove se vojkan.navodno ispravnu u sta vise nisam siguran jer posle montaze i kodiranja iste nije sve uredu.ovako auto pali kao i pre isprve sve ok ide vuce kida samo nekad ne stalno na leru pocne da se cuje kao da radi na 3 klipa.moj majstor kaze da u pitanju ler gas tj.pumpa vp.ja se nadam da nije.ako neko nesto zna ili ima neki predlog nek se javi unapred zahvalan
- RedMan
- Poruka: 117
- Član foruma od: utorak, 29. maj 2012. u 20:40h
Re: da li je bosh pumpa ili nesto drugo
450e samo da odradi elektroniku pumpe ili komplet pumpu?
- Neša
- VIP
- Poruka: 5056
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
Moj brat je remontovao pumpu kod Vilića za 450e i ok je,isto je prvo stavio polovnu pa je zezala i na kraju je remontovao svoju,daje 1g garancije i stavlja novu elektroniku,nema tu popravke..
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- RedMan
Ja mislim da je remont komplet pumpe oko 450e,a ne samo elektronike 

-
- Poruka: 5
- Član foruma od: utorak, 7. okt. 2014. u 20:48h
vilic mi je rekao 450e da mi izmeni komplet elektroniku.tj novu.
- RedMan
Na mom je pre tri god. skidanje i montiranje,mehanika i elektronika pumpe izaslo 560e 

-
- Poruka: 534
- Član foruma od: četvrtak, 11. okt. 2012. u 11:29h
Na toj pumpi nikad nije problem elektronika ,. ona moze da se sredi ali uzrok je ventil koji treba da se stavi nov
Recimo stavis novu elektroniku i vozeis par meseci ili dana ona crkne opet ! Stavis ventil i elektroniku sve novo onda radi bez greske par god..
a kad to menjas onda menjas i lezajeve i dihtunge
Zato nikad nemojte pristajati da menjate (popravljate) samo elektroniku jer vam nece raditi na duze staze (iz iskustva znmam )
Recimo stavis novu elektroniku i vozeis par meseci ili dana ona crkne opet ! Stavis ventil i elektroniku sve novo onda radi bez greske par god..
a kad to menjas onda menjas i lezajeve i dihtunge

Zato nikad nemojte pristajati da menjate (popravljate) samo elektroniku jer vam nece raditi na duze staze (iz iskustva znmam )