Ford Sierra problem
Moderator: Dragomir
- milosm
- Poruka: 9
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2015. u 17:05h
Ford Sierra problem
Pozz, imam problem pokazuje mi non stop da je pun goriva onako bas do vrha skala stoji i kada je upaljen i kada je ugasen auto, da li je to problem do plovka ili do necega drugog? Inace Siera je 1990 god. 2.0 dohc karavan, ima pumpu.
-
- Poruka: 2063
- Član foruma od: subota, 2. jun 2012. u 22:32h
- Kontakt:
Re: Ford Sierra problem
Ne znam kako je to izvedeno na sieri, ali mislim da je problem do tog satica ili lose mase.
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Može biti i do plovka i do sata, a najverovatnije je na žici koja ide od plovka pa do sata negde oštećena izolacija pa dodiruje karoseriju ili neki metalni deo vezan sa njom i onda pravi kratak spoj. Bilo koji električar će naći problem.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- milosm
Pa ja sam prvo sve vreme sumnjao na plovak ali kada malo bolje razmislim vise vuce na tu elektriku nego na plovak
Evo ovo je kad je ugasen auto

A ovo kada je upaljen auto

Crta za gorivo se malo podigne kada se upali auto...
Evo ovo je kad je ugasen auto

A ovo kada je upaljen auto

Crta za gorivo se malo podigne kada se upali auto...
- mbole
- Poruka: 15008
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Kada je ugasen, kazaljka ostane u zadnjem polozaju u kome je bila, eventualno malkice mrdne na dole, tako da je to normalno, odnosno njen polozaj je posledica toga kako radi kad das kontakt.
E sad, to sto je zakucana u plafon kad je dat kontakt, to je najverovatnije posledica neke zice, ko sto ti je 911 napisao, al to treba srediti, pa ce se ovo bez kontakta srediti samo.
E sad, to sto je zakucana u plafon kad je dat kontakt, to je najverovatnije posledica neke zice, ko sto ti je 911 napisao, al to treba srediti, pa ce se ovo bez kontakta srediti samo.
Djak pesak 

- milosm
Hvala, nadam se da ce elektricar resiti problem.