Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Ford Mondeo 2.0 tdci NOTLAUF PROGRAM

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
Beki
Poruka: 127
Član foruma od: subota, 23. jan. 2016. u 21:20h

Ford Mondeo 2.0 tdci NOTLAUF PROGRAM

Poruka od Beki » nedelja, 24. jan. 2016. u 08:00h

Zdravo ja sam nov ovde i nadam se da sam ovaj put postavio temu na pravo mesto??? Pre 10 dana sam kupio u nemackoj fotd mondeo mk3 2.0 tdci 96 kw 2006. God.bivsi vlasnik( nemac)mi rekao da mu se palio notlauf program i da je to neki senzor temperature otisao....meni se nije palio nijednom od nemacke do kuce...takodje imam problem sa volanom,pri cimanju levo desno cuje se lupanje i u mestu i u voznji.Bio bih zahvalan na vasim komentarima.

Markedjani
Predsednik kluba
Predsednik kluba
Poruka: 21583
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h

Re: Ford Mondeo 2.0 tdciNOTLAUF PROGRAM

Poruka od Markedjani » nedelja, 24. jan. 2016. u 12:37h

Ne vredi ništa dok ne nakačiš auto na dijagnostiku, ovako može da bude baš svašta.
Slika
Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!

Beki

Re: Ford Mondeo 2.0 tdci NOTLAUF PROGRAM

Poruka od Beki » nedelja, 24. jan. 2016. u 15:17h

Hvala.jos je na carini.pa kad ga doteram onda ide kod majstora...al sam hteo da vidim dal je jos neko imao iskustva

Ford_III
Poruka: 1007
Član foruma od: nedelja, 3. nov. 2013. u 08:12h

Poruka od Ford_III » nedelja, 24. jan. 2016. u 15:55h

Za volan ti je ili otisla servo pumpa ili je letva volana moras da opises kakav je tacno zvuk.Ako se cuje kao vibracija onda je servo pumpa.
Notlauf u prevodu znaci rad u slucaju hitnosti.Znaci da nesto nije u redu i da se ocigledno pali lampica grejaca e sad zasto kao sto je predsednik rekao dok se ne pogleda nista.Najbolji ti jenas dragomir e sad moze i da je neka greska na ECU pa najbolje je prvo da se uradi dijagnostika .
Good boys go to Heaven
Bad boys go to Pattaya
-----------------------------------------
Ford Mondeo mk3 (BWY) 2,0 TDDI
85 kw/105 chip.

Beki

Poruka od Beki » nedelja, 24. jan. 2016. u 16:29h

Sto se tice volana desava se sledece:u mestu kad ravno stoje tockovi pri najmanjem okretanju oseti se udar...a u voznji kad vozim pravo i kad hocu da promenim pravac( npr.da preticem) kao da Nesto Mora malo jace da okrenem volan da bi promenuo pravac I opet udar...tesko za objasniti....takodje mi je bivsi vlasn:ik rekao da on duze vreme ga vozi tako i da nije letva...doduse tesko sam se sporazumevao sa njim jer ne znam bas najbolje nemacki a on ne zna engleski..

dule0911

 
Poruka: 13650
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » nedelja, 24. jan. 2016. u 16:45h

Jeste letva. Imao sam maltene identican problem i zamenom letve je resen.
Fiesta!!

Reppa
Poruka: 977
Član foruma od: sreda, 20. okt. 2010. u 20:03h
Kontakt:

Poruka od Reppa » nedelja, 24. jan. 2016. u 20:40h

Po meni ovi su simptomi puknute prednje opruge,mada može biti i letva,snimi pa kači na youtube
http://www.polovniautomobili.com/reppa

Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!

mbole
Poruka: 15005
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » nedelja, 24. jan. 2016. u 21:10h

Ionako za dijagnostiku moras kod majstora, pa nije neki problem da ga podigne i pogleda sta ga muci.
Djak pesak :)

Beki

Poruka od Beki » nedelja, 24. jan. 2016. u 21:27h

Opruge?ne znam...jel samo pri pocetku okretanja mu sr cuje,bilo u mestu ili voznji(u voznji je izrazenije...) Na rupama ne lupa....nisam do sad imao problem sa oprugama i ne znam simptome...al bolja varijanta je opruga nego letva...
Jos je na carini...cim ga doteram ide kod majstora
All sam nestrpljiv jer ima 2 problema sa cudnim simptomima...pa me pomalo i strah da ne puknem dosta....narocito me brine Notlauf
Nisam napomenuo da se bavim prodajom automobile is nemacke...
Poslednja izmena: FM III, na dan nedelja, 24. jan. 2016. u 21:52h. Ukupno izmenjeno 2 puta.
Razlog: Ne piši post za postom u kratkom vremenskom periodu, već korisiti opciju uredi ako si nešto zaboravio.

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“