Problem- Auto se Gasi
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 3
- Član foruma od: sreda, 23. mar. 2016. u 19:45h
Problem- Auto se Gasi
Pozdrav svima... Imam jedan problem koi me jako zabrinjava. Pre oko 8 Meseci kupio sam FORD FIESTU 1.4 Duratec 16v i do skora je radila savrsneo nikakve zamerke nije imalo ali od skora se desava nesto cudno. naime desi se po neki put ne stalno ali po neki put da normalno upalim auto i vozim i sve to i kad ugasim odem negde kad se vratim okrenem kljuc sacekam malo da se pogase lampice i kad treba da zaverglam auto samo vergla nece da upali nikako a na kontrolnoj tabli onaj katanac msm da je za centralnu bravu veoma brzo blinka a do tata samo normalono blinka a kad zaverglam onda od jedno bas bas brzo i dakle ja sacekam par minuta i onda auto upali normalno to mi se idto desava i u vozni par puta m ise desilo da auto seamo se ugasi u voznji , nzm da li je do toga ali ja otvorim haubu i pored akumulatora ima jedna kutijica u njoj imaju dva releja msm da su za brisce i zmigavce ja malo lupim ruko po njij i onda mog odmah da upalim auto nisma sigiran da je do toga ali auto upali , to mi se desava u zadnje vreme ali ne stalo nego u nedelju dana 2 put mozda a nekad i u opse ne, sta predlazete da pogledam na sta da obratim paznju.. hvala u napred
- FM III
- Vremenski policajac
- Poruka: 8318
- Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h
Re: Problem- Auto se Gasi
Otvaranjem druge teme sa istom problematikom nećeš ubrzati odgovor. Jedna tema ti je obrisana, strpi se dobićeš neki odgovor.
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
- mbole
- Poruka: 15005
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Lici na problem sa imobilajzerom (trebalo bi da je taj katanac njegov indikator).
Ta "kutijica" je verovatno kutija osiguraca (ima ih dve, jedna u kabini i jedna u motornom prostoru), pa je moguce da neki osigurac ili konektor imaju los kontakt.
PS
Poneko veliko slovo, i recenice koje nemaju kilometar, znatno popravljaju sanse da ti neko odgovori, posto onda moze i da procita i shvati sta te muci.
A pomaze i kad napises koje je godiste auto.
Ta "kutijica" je verovatno kutija osiguraca (ima ih dve, jedna u kabini i jedna u motornom prostoru), pa je moguce da neki osigurac ili konektor imaju los kontakt.
PS
Poneko veliko slovo, i recenice koje nemaju kilometar, znatno popravljaju sanse da ti neko odgovori, posto onda moze i da procita i shvati sta te muci.
A pomaze i kad napises koje je godiste auto.
Djak pesak 

-
- Poruka: 3
- Član foruma od: sreda, 23. mar. 2016. u 19:45h
U pitanju je FORD FIESTA 2002 1.4 DURATEC sta predlazete da uradim
- bossko77
- Poruka: 1378
- Član foruma od: petak, 13. feb. 2009. u 01:44h
I ja bih rekao da te zeza imobilajzer u kljucu...jel kljuc originalni ili pravljen ? Ja sam slucan problem imao na jednom autu sa pravljenim kljucem..
Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока
Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока