Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Ford Focus Mk2 2006. god. udes

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
djidji018
Poruka: 29
Član foruma od: utorak, 6. mar. 2012. u 22:43h

Ford Focus Mk2 2006. god. udes

Poruka od djidji018 » sreda, 30. mar. 2016. u 23:07h

Drugari, ne znam da li sam pogodio podforum za ovu temu, pokusao da pronadjem negde na forumu ali nisam uspeo... Elem, imao sam udes sa fokusom mk2, 2006. god, ispalio mi se vozacev i suvozacev airbag, pukla obloga table, obe kopce na pojasevima takodje, itd... Kako stoje stvari da se to ugradi od polovnog auta zajedno sa modulom i koja je procedura, cuo sam da ima neka fora kada se modul skida od polovnog auta da treba da bude pod kontaktom ili tako nesto, da bi bio ''nevin''. Ili moze postojeci njegov da se resetuje a zamene kopce i airbegovi? Ima li neko nekakvog iskustva?
Slika
By djidji018 at 2012-03-09

simke76
Poruka: 175
Član foruma od: utorak, 27. jul 2010. u 12:57h

Re: Ford Focus Mk2 2006. god. udes

Poruka od simke76 » četvrtak, 31. mar. 2016. u 18:01h

Pozdrav,imao sam ja iskustvo sa fokusom mk1 kada su mi se isto od udesa otvorili vozacev i suvozacev airbag.Moze da se sa polovnog auta isprebacuje sve,jedino je kod tebe malo problem sto mislim da ces morati i instrument tablu da menjas,dok je na fokusu mk1 to drugacije uradjeno ne izlazi direktno iz table.Ja sam skoro kupio kompet vozacev i suvozacev airbag,chras senzor,centralu i oba zatezaca pojasa ,kostalo me 100e skinuto sa drugog auta.E sad ja sam imao probelm posto ta centrala nije ista kao moja,pa nije mogla da se ugradi,i nabavio sam jos nekolko centrala ali nijedna nije odgovarala,pa cu otici da moju centralu resetuju,i onda ce biti u funkciji.

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“