Bucan zvuk u kabini auta - Focus mk1, 1.6 16v
Moderator: Dragomir
- ksasa81
- Poruka: 5
- Član foruma od: ponedeljak, 7. mar. 2016. u 20:56h
Bucan zvuk u kabini auta - Focus mk1, 1.6 16v
Ima vec desetak dana kako ce cuju vibracije u kabini, previse je bucan, mislim da dolazi zvuk sa zadnje strane auta, i kad ne dajem gas, kad vozim oko 50 na sat opet se cuje puno, huci dosta.moram napomenuti da sam dva puta autom zapeo donjim djelom auta, kad sam se penjao na malo visi ivicnjak, da li je moguce da je auspuh. I jos jedna stvar, ima jedno mjesec dana da mi je pocela svjetliti narandjasta lampica od motora, dijagnostika je pokazala senzor bregaste, zadnje vrijeme mi se opste ne pali, samo ponekad, da li trebam to hitno mjenjati taj senzor, iako ne svjetli.
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21582
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Re: Bucan zvuk u kabini auta - Focus mk1, 1.6 16v
Auspuh je lako dijagnostikovati, ako je bučan kad daješ gas dok auto stoji... onda je do njega.
Vibracije mogu biti od raznoraznih faktora... auspuh se naslanja na karoseriju, nosač motora, gume, felne, poluosovine itd itd.
Hučanje može biti od ležajeva recimo i od stepenasto pojedenih guma.
Vibracije mogu biti od raznoraznih faktora... auspuh se naslanja na karoseriju, nosač motora, gume, felne, poluosovine itd itd.
Hučanje može biti od ležajeva recimo i od stepenasto pojedenih guma.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- ksasa81
- Poruka: 5
- Član foruma od: ponedeljak, 7. mar. 2016. u 20:56h
Re: Bucan zvuk u kabini auta - Focus mk1, 1.6 16v
Hvala, kad dajem gas u leru ne cuje se, samo standardni zvuk motora, ovo se cuje samo u voznji, cim krenem, ako idem brze jace se cuje.Moracu majstora posjetiti.