Dosap sam kuci, i tu je kapnulo par kapi.. nema sanse da cu moci spavati

Moderator: Dragomir
To je odusak ili vakuum , mada pre mislim da je odusak i da mu je spao cepic .... Poceo je da ti curi tu zato sto je verovatno na pumpi bio veliki pistolj pa je ugusio protok , ali ni to nije dobro jer to implicira da imas problem sa sitom u rezervoaru , tj. da kroz njega nemas pun protok ( do toga dolazi zato sto svi sipamo vrlo kvalitetno gorivo na nasim pumpama ... )dados piše:auu ljudi help molim vas.. ne znam sta mi je raditi.. sad je 23:00 a meni haos u glavi... otisao sam upravo sad da sipam gorivo.. doslo je do 1/4 rezervoara .. rekao sam radniku da naspe do vrha .. kad posle 15 sekundi on kaze da mi curi gorivo.. mi dole kad lepo ispod desnog zadnjeg dela auta, na strani gde se sipa gorivo vidimo lokvica .. stane sipati i pomerim auto da vidim jel dalje curi .. i samo par kapi .. mi opet na pumpu i nastavili sipati.. sve ok i kad je dosao pri kraju da napuni opet pocelo da curi.. jedan mali mlaz i onda opet da kaplje.. tu smo stali ..
Dosap sam kuci, i tu je kapnulo par kapi.. nema sanse da cu moci spavati.. evo i sliku sam nakacio od creva gde curi http://prnt.sc/bwawb8