Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Nabavio sam plastične kopče za Mondea 4

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
lukijano

 
Poruka: 767
Član foruma od: četvrtak, 17. jan. 2013. u 15:55h

Nabavio sam plastične kopče za Mondea 4

Poruka od lukijano » sreda, 14. sep. 2016. u 22:50h

Ukoliko imate problema sa plastičnim kopčama, a ima ih svuda po Mondeu, a Boga mi i po Fokusu, nabavio sam jednu vrstu, a vrlo uskoro mi stiže i druga vrsta.

Nabavio sam preko Aliexpresa, plaćanje preko internet kartice. Toliko su bile jeftine, da sam morao ovo da podelim sa vama. :)

Platio sam 1.45 dolara kesicu od 50 komada kopči. Ja mislim da to pokriva verovatno ceo automobil sa kopčama. U svakom slučaju, ja sam nedavno rastavljao prednji branik, a ovakvih kopči ima na nekoliko mesta i unutar motornog prostora i odozdo, tamo gde se plastična zaštita motora kači za branik. Majstori rastavljaju, poneku i polome... poneku i izgube... pa sam rešio sam da dopunim gde fali.

Slikafree photo upload

Slikascreen capture freeware

Slikahow to screen capture

Slikaimage sharing

Znači to je ukupna cena. Free shiping, carina ništa... jednom rečju džabe. Kvalitet je odličan, veličina original...

Ako nekom od stalnih članova baš ustreba par komada, pokloniću... ne verujem da ću ikada potrošiti 50 komada. Samo se javite i platićete samo poštarinu.

Uskoro mi stižu i one šire, malo drugačiji model.

Evo ovakve...

Slikafree image host

Ove su malo skuplje. 3.19 dolara 20 komada. Takođe free shiping. Ali mislim da i to nije skupo.

Pozdrav svima thumbsuph

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“