Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Tapaciri zadnjih vrata

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
ShadowWalker
Poruka: 2
Član foruma od: četvrtak, 2. feb. 2017. u 12:02h

Tapaciri zadnjih vrata

Poruka od ShadowWalker » četvrtak, 2. feb. 2017. u 12:12h

Znam sa mozda nije najbolje mesto za ovu temu ali je izgledalo najpristojnije
Vec neko vreme zadnja vrata na 97 fiesti nisu mogla lako da se otvore, tapaciri su kacili sam okvir pri zatvaranju i u poslednje vreme desna su se jedva otvarala. Danas sam resio da vidim u čemu je problem i skinuo sam ih. Mislio sam da su zabice popucale ali nisu, postoji plastični držač koji je zalepljen na vrata i na njemu je zabica, problem je u tome što su samo po dva na vrhu ostala zalepljenja a svi ostali su popucali tj odlepili se. Mene zanima koji bi lepak mogao da iskoristim da ih zalepim opet, imam jedino sintelan ali on je kao guma i ne bi drzao. Koji lepak preporučuje za taj plastika na plastika kontakt da izdrži neko vreme da se ne odlepi odmah ?

nikola_focus
Poruka: 1498
Član foruma od: petak, 2. mar. 2012. u 11:58h

Re: Tapaciri zadnjih vrata

Poruka od nikola_focus » četvrtak, 2. feb. 2017. u 13:05h

Mozda ovako nesto https://goo.gl/1WkwGl Ja sam koristio ovakav dvokomponentni, doduse za metal, ali to ujeda kako lepi :)
Ford Focus Mk1.5 1.8 TDCi Ghia
Ford Fiesta Mk5 1.4 TDCi Trend
Ford Focus Mk2.5 1.6 TDCi Trend

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“