Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

polu automatski menjač - Mazda 2, 1.4hdi

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
Slobo13
Poruka: 2
Član foruma od: utorak, 5. dec. 2017. u 06:29h

polu automatski menjač - Mazda 2, 1.4hdi

Poruka od Slobo13 » sreda, 6. dec. 2017. u 15:30h

Pozdrav svima,hvala na prijemu,vozim Mazdu 2 2005 godiste sa polu automatskim menjacem i 1,4 hdi motorom,vec sam negde na forumu video i pretpostavljam da su isti motor i menjac i u Fordovima,zanima me sledece,od pre neki dan auto nece da upali,odnosno kada se okrene ključ ne vergla i po nekad mu sija crvena lampica od menjača i trepće N lampica.Koliko sam primetio auto pali kada je napolju toplije i nece da pali kada je hladno,inace kada upali radi normalno i menjač savršeno menja brzine.Bio sam kod električara,reče da je očistio neki prekidač kod nožne kočnice i da misli da je problem bio u tome,medjutim auto ponovo nece da upali.Šta bi mogao da bude problem?

Auto je juce ponovo upalio(iz 2.puta),normalno sve radi,normalno menja brzine,izgleda da taj prekidac nije problem,desilo se danas bas kod elektricara da nece da upali u jednom momentu,trepće N ali se pokazalo da kada se nekoliko sekundi drzi pritisnuta nozna kocnica da N prestane da trepće i auto normalno upali,ima li neko ideju ili nekog iskustva u ovakvim slucajevima?

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“