Cao svima,
Imam problem sa svojim focusom, 1.8 tdci, poceo mi se gasiti u voznji i pri tom se pali lampica grijaca. Prvi put mi se desilo u januaru ove godine, tri puta se ugasio i odmah upalio. Sve do maja je radio normalno tako da sam mislila da je to bilo zbog goriva koje sam taj dan usula. Ponovo se poceo gasiti prosli mjesec i to nakon sto se upalila lampica rezerve i ja nasula gorivo... Odvezem ga majstoru i promijenim filter goriva.. nista, gasio se dva dana nakon toga, odvezem na dijagnostiku, kaze bosch pumpa

. Treba reparacija. Prije 5-6 godina mi se auto pogasilo i nije htjelo upaliti i isto mi rekose na dijagnostici da je bosch pumpa. Skinemo bosch pumpu odmah misleci da majstori znaju o cemu pricaju a mi mladi i naivni i posaljemo u Sabac na reparaciju, covjek nam lijepo vrati i kaze nije do pumpe, samo je naplatio nove dihtunge, da bi ispalo da je bio supalj filter goriva

. U medjuvremenu sam treci put sipala gorivio i 2 dana mi se gasio auto, evo ga vozim vec 10 dana i nista, vozi normalno, cini mi se da za nijansu radi neravnomjerno, moj muz naravno nista ne primjecuje i misli da umisljam... Sto se majstora tice u Prijedoru odakle sam, nemam koga pitati, niko nista ne zna i cim dijagnostika pokaze Bosch pumpa, to je to, nece ni da pomisle da bi moglo biti do neceg drugog, npr. supalj filter goriva. E, sad, ja nesto laicki mislim da nije mozda do taloga u rezervoaru goriva.. pa kada uspem novo podigne se taj talog i pravi problem. Sta mislite? Nije mi do bacanja para, pa ako je neko imao slican problem neka se javi.. Pozz