Ovako,imam Ford Focus benzin ecoboost, karavan, 2014 god i primijetio sam da prilikom kretanja s mjesta,dok je volan skrenut skoro do kraja,auto ko da "cukne/naskoči nešto/preskoči/lagano zabci" (sory na glupom objašnjenju,al ne znam kak da se izrazim).
Dakle,ne čuje se ništa,nikakav zvuk,volan normalno radi,na cesti nisam primijetio nikakve promjene tipa da je nestabilan i sl.,samo kod kretanja kada su kotači smotani skoro do kraja se dogodi taj nekakav čudan pokret auta.....ima li tko iskustva s nečim sličnim?
Ford Focus ecoboost problem pri kretanju
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 6
- Član foruma od: subota, 27. jun 2020. u 14:14h
- stefan pariz
- Poruka: 437
- Član foruma od: ponedeljak, 10. nov. 2014. u 20:16h
Re: Ford Focus ecoboost problem pri kretanju
rekao bih da sam imao sličan problem na Cmax 2012, isto pri kretanju, polasku. Desavalo se isto kada izlazim sa parking mesta, pa namotam "puni". U pitanju je nesto oko seta kvačila (lamele), ali u servisu su mi rekli: to je tako i ne diraj ništa. Probaj i prilikom polaska uzbrdo, iz mesta
Envoyé de mon Mi 9T en utilisant Tapatalk
Envoyé de mon Mi 9T en utilisant Tapatalk
-
- Poruka: 6
- Član foruma od: subota, 27. jun 2020. u 14:14h
Re: Ford Focus ecoboost problem pri kretanju
Pozz,,
Da, točno to, prilikom izlaska s parkinga i sl.,,, Kod mene se to ne događa kada ide pravo, neovisno je li uzbrdica ili nizbrdica,,,samo kada smotam i krećem,pogotovo kada je mokro tipa poslije kiše,onda imam osjećaj kao da auto tj prednji kotači kao da hoće ravno,a ja npr skrenuo desno / lijevo,,,
Glupo objašnjenje ali ne znam kako da se drugačije izrazim 

Da, točno to, prilikom izlaska s parkinga i sl.,,, Kod mene se to ne događa kada ide pravo, neovisno je li uzbrdica ili nizbrdica,,,samo kada smotam i krećem,pogotovo kada je mokro tipa poslije kiše,onda imam osjećaj kao da auto tj prednji kotači kao da hoće ravno,a ja npr skrenuo desno / lijevo,,,