Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Mondeo 2.0 TDDI, 2002 lampica grejača

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
Slaven 80
Poruka: 3
Član foruma od: utorak, 8. dec. 2020. u 09:00h

Mondeo 2.0 TDDI, 2002 lampica grejača

Poruka od Slaven 80 » utorak, 8. dec. 2020. u 09:17h

Pozdrav prijatelji,

Novi sam član, ali dugogodišnji "Fordaš".Počeo od eskorta 90 tih, a sad nažalost vozim Mondea.Žena me tera da pređemo na Citroena :) iako godinama je ubedjujem da je Ford najbolji auto na svetu.

Mondeo 2002 , tddi 85kw.U vožnji upalio lampicu grejača i ugasio se.Ponovo paljenje treperi lamp.grejača i ne upali ili pali normalno do sl.puta .
Kad je hladan radi neravnomerno, dimi belo.
Radjena dijagnostika par puta, zadnja ozbiljna ništa ne pokazuje.
Skidana proveravana el.pumpe, zamenjen filter goriva, ne vuče falš vazduh, proverio sam alternator, zamenio akumulator.Sve isto.

Pomagajte inače C4 Pikaso mi se smeši :)

Slaven 80
Poruka: 3
Član foruma od: utorak, 8. dec. 2020. u 09:00h

Re: Mondeo 2.0 TDDI, 2002 lampica grejača

Poruka od Slaven 80 » ponedeljak, 18. jan. 2021. u 10:32h

Posle obilaska 10 majstora, uključujući i "najjače" fordaše u Nišu problem je rešen u Leskovcu.Dizel servis Niš, profesionalni momci, našli kvar, auto sam preuzeo i slučajno tražeći pumpu naišao na Deki Ford servis u Leskovcu, Sinkovci.Dečko Majstor Deki sredio, zamenio, uštelovao pumpu, veoma profi, brzo i poštujući rokove.Našao neki problem sa geometrijim turbine, sad auto ide kao nikad.Svaka čast.Inače ima sve delove i razume se veoma dobro, a obišao sam desetine tkz. Dobrih majstora koji jednostavno popravljaju Folcvagene i Audije, a Fordove nemaju pojma, natucaju.Oduševljen sam.Pozdrav.

Nikola312
Poruka: 1140
Član foruma od: utorak, 25. okt. 2016. u 11:13h

Re: Mondeo 2.0 TDDI, 2002 lampica grejača

Poruka od Nikola312 » utorak, 19. jan. 2021. u 14:47h

Hvala što si podelio informaciju, uvek je dobro znati gde ima dobar majstor.

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“