LETVA MONDEO MK1
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 13
- Član foruma od: ponedeljak, 16. nov. 2009. u 00:32h
LETVA MONDEO MK1
Imam problem sa servo letvom na karavanu 1.8td. Problem je u tome sto iz letve tamo gde ulazi prenos sa volana curi ulje. Kazite mi sta da radim: Da li da menjam letvu nekom polovnom ili ovoj mojoj ima spasa. Koliko bi me otprilike kostala jedna ili druga varijanta? HVALA unapred
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Re: LETVA MONDEO MK1
polovna 100-150 zavisno gde je nadjes.Remont 150-200
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
-
- Poruka: 13
- Član foruma od: ponedeljak, 16. nov. 2009. u 00:32h
Da li postoji mogucnost zamene samo tog dihtunga(semeringa) na letvi gde ulazi vreteno(puz), i koliko bi to kostalo? Posto meni
letva funkcionise normalno samo mi pomalo vlazi na tom mestu i dolivam ulje, a spremam auto za duzi put. HVALA
letva funkcionise normalno samo mi pomalo vlazi na tom mestu i dolivam ulje, a spremam auto za duzi put. HVALA
- rajko rajko
- Poruka: 365
- Član foruma od: ponedeljak, 22. okt. 2012. u 23:35h
Hajde da ne otvaram novu temu. Danas sam primetio da se prilikom motanja volana u mestu skroz levo, ili skroz desno, cuje neki piskav zvuk iz pravca servo pumpe. Pri radu motora na leru, kad motam, čini mi se da mi volan secka. Ako sam se dobro izrazio.... Na brzinu sam pogledao ulje u posudici, i video sam da ga ima bukvalno do vrha, i da je crne boje. Sta bi moglo da bude? Ima li neko ideju? Da nije pri kraju pumpa?