Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

LETVA MONDEO MK1

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
marenik
Poruka: 13
Član foruma od: ponedeljak, 16. nov. 2009. u 00:32h

LETVA MONDEO MK1

Poruka od marenik » nedelja, 28. mar. 2010. u 21:32h

Imam problem sa servo letvom na karavanu 1.8td. Problem je u tome sto iz letve tamo gde ulazi prenos sa volana curi ulje. Kazite mi sta da radim: Da li da menjam letvu nekom polovnom ili ovoj mojoj ima spasa. Koliko bi me otprilike kostala jedna ili druga varijanta? HVALA unapred

Dragomir
Oficijalni serviser
Oficijalni serviser
Poruka: 5503
Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h

Re: LETVA MONDEO MK1

Poruka od Dragomir » nedelja, 28. mar. 2010. u 22:31h

polovna 100-150 zavisno gde je nadjes.Remont 150-200
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek

marenik
Poruka: 13
Član foruma od: ponedeljak, 16. nov. 2009. u 00:32h

Poruka od marenik » utorak, 30. mar. 2010. u 23:54h

Da li postoji mogucnost zamene samo tog dihtunga(semeringa) na letvi gde ulazi vreteno(puz), i koliko bi to kostalo? Posto meni
letva funkcionise normalno samo mi pomalo vlazi na tom mestu i dolivam ulje, a spremam auto za duzi put. HVALA

rajko rajko
Poruka: 365
Član foruma od: ponedeljak, 22. okt. 2012. u 23:35h

Poruka od rajko rajko » subota, 1. feb. 2014. u 22:59h

Hajde da ne otvaram novu temu. Danas sam primetio da se prilikom motanja volana u mestu skroz levo, ili skroz desno, cuje neki piskav zvuk iz pravca servo pumpe. Pri radu motora na leru, kad motam, čini mi se da mi volan secka. Ako sam se dobro izrazio.... Na brzinu sam pogledao ulje u posudici, i video sam da ga ima bukvalno do vrha, i da je crne boje. Sta bi moglo da bude? Ima li neko ideju? Da nije pri kraju pumpa?

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“