Postovani,
molim za pomoc. Na ford focusu c max, pojavila se zuta lampica i pored nje u zelenom pravougaoniku stoji Low washer fluid level. Ja sam dodala destilovanu vodu u posudu , u njoj je bio i antifriz tako da je ukupno bilo tecnosti malo ispod max. Vozila sam tri dana i opet se pojavila lampica i isti natpis. Sta je u pitanju?
Hvala unapred
Pomoc u vezi sa signalima na kontrolnoj tabli
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 2
- Član foruma od: nedelja, 14. jul 2024. u 22:53h
-
- Poruka: 295
- Član foruma od: petak, 10. jan. 2020. u 19:58h
Re: Pomoc u vezi sa signalima na kontrolnoj tabli
Fali ti tecnost za brisace
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
- Jozza
- Poruka: 2101
- Član foruma od: sreda, 27. mar. 2013. u 23:55h
Zašto dolivaš u posudu za antifriz, kad ti auto jasno i glasno traži tečnost za brisače? Doliti u posudu za tečnost za brisače, naravno.Anica piše:Postovani,
molim za pomoc. Na ford focusu c max, pojavila se zuta lampica i pored nje u zelenom pravougaoniku stoji Low washer fluid level. Ja sam dodala destilovanu vodu u posudu , u njoj je bio i antifriz tako da je ukupno bilo tecnosti malo ispod max. Vozila sam tri dana i opet se pojavila lampica i isti natpis. Sta je u pitanju?
Hvala unapred
Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока
Poznaćeš me i po mraku, po felnama i šestaku
- mbole
- Poruka: 15066
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Pre mislim da ona zimsku tecnost za brisace zove antifriz 
Inace.. ne bi se ugasila lampica ako je dolivala destilovanu u sistem za hladjenje.
Verovatno negde curi.. spalo ili puklo crevce, prsla posuda...
Mora da se pogleda gde pusta, a kod maxe to nije bas preterano pristupacno, posto se posuda nalazi iza plasticne obloge unutar desnog blatobrana.

Inace.. ne bi se ugasila lampica ako je dolivala destilovanu u sistem za hladjenje.
Verovatno negde curi.. spalo ili puklo crevce, prsla posuda...
Mora da se pogleda gde pusta, a kod maxe to nije bas preterano pristupacno, posto se posuda nalazi iza plasticne obloge unutar desnog blatobrana.
Fućko 
Djak pesak
Mondeo, Mk2, naftarica
Orion, Mk2, naftarica

Djak pesak
Mondeo, Mk2, naftarica
Orion, Mk2, naftarica