Najbolji kljuc za tockove koji sam do sada probao (ne racunajuci profi varijante), je onaj na izvlacenje.
Zatezes srafove kada je skupljen, otpustas kada je rastegnut.
Dovoljno robustan da odvije i krvnicki pritegnut sraf, sestougaona gedora 17/19 tako da nece ni da zezne sraf, dovoljno dugacka poluga kad se rastegne. Naravno, ne kupovati najjeftiniju chung-chang varijantu.
Kolicina probusenih guma je malo stvar srece, malo stvar toga kuda vozis. Ako u komsiluku imas stolarsku radnju, otpad... verovatnoca da nabodes sraf, ekser ili nesto slicno raste.
Druga nevolja sa busnim gumama je sto cika Marfi radi svoje. Najveca verovatnoca da ti guma ispusti je dok pada sneg, kisa, sekire... Od 4 puta koliko su mi se probusile gume za ovih 8 godina koliko vozim mondea (pre toga se ne secam), 2 puta je padao sneg, jednom je padala kisa, a samo jednom je vreme bilo normalno.
Od toga dve su gume bile isecene. Jednu nisam primetio da je skroz legla kad sam kretao ujutru ispred kuce (ko jos vidi nesto u 7 ujutru

), sisao niz ivicnjak i gotovo. Druga je ciknula u voznji, i dok sam se zaustavio, isecena ko repa.
Usled toga sam pristalica gume, pa makar i one malecke.