Ford Mondeo 2005 Mk3 125KS Duratec 1.8 ugradnja plina
-
- Poruka: 16
- Član foruma od: sreda, 16. nov. 2011. u 15:56h
Ford Mondeo 2005 Mk3 125KS Duratec 1.8 ugradnja plina
Da li ima iskustava sa ugradnjom na ovom modelu?
Koliko se krecu cene uredjaja kod nas koji se mogu ugraditi?
Da li su plinski sistemi, sa redovnim odrzavanjem kako je to proizvodjac predvideo, pouzdani u eksploataciji na ovom modelu?
Redovno ovaj auto trosi oko 10L benzina u proseku pa sam zbog toga se i zainteresovao za ugradnju.
Ako znate pouzdanu auto kucu ili servis koja radi ugradnju i pruza punu podrsku i servis za plin, posaljite mi podatke ovde ili na PM da ih mogu kontaktirati.
Pozdrav
Da li su plinski sistemi, sa redovnim odrzavanjem kako je to proizvodjac predvideo, pouzdani u eksploataciji na ovom modelu?
Redovno ovaj auto trosi oko 10L benzina u proseku pa sam zbog toga se i zainteresovao za ugradnju.
Ako znate pouzdanu auto kucu ili servis koja radi ugradnju i pruza punu podrsku i servis za plin, posaljite mi podatke ovde ili na PM da ih mogu kontaktirati.
Pozdrav
- Neša
- VIP
- Poruka: 5049
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
Re: Ford Mondeo 2005 Mk3 125KS Duratec 1.8 ugradnja plina
Landirenco ima dobar odnos cena kvalitet,Lovato je dobar,ACstag,Tomaseto,svi su dobri samo treba pedantan majstor koji zna znanje. Cena je izmedju 400 i 500e i sa redovnim odrzavanjem radi lepo,bitno je da motor bude u odlicnom stanju.
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
-
- Poruka: 378
- Član foruma od: četvrtak, 17. nov. 2011. u 21:02h
Pridružujem sa istim pitanjem.vladabab piše:Da li ima iskustava sa ugradnjom na ovom modelu?
Pozdrav
Vozim manje-više isti model, samo stariji (g.p. 2003).
Iako nemam baš veliku nadu u svoje uže okruženje, planiram početi od njega - Banja Luka i okolina. Gledajući pretpostavljeni intezitet posla kod pojedinih namjenski firmi, biće da je veća šansa da ćeš potencijalni kvalitet i dobar odnos uloženo-dobijeno naći u Beogradu i Novom Sadu.
Pozdrav
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
u servisu Yu Wax preko puta bmw i citroen salona kod Ade sam ugradio sekvent u '02 Grand Cherokee 4.7 V8 i pre 6 god je kostao 900e kad je u BRC-u kostao 2200e i u jos par servisa oko 1500e, mislim da je lovato uredjaj u pitanju..ja nisam imao problema a ni sadasnji vlasnik, samo sam morao menjati filtere na 5000km jer je srkao oko 30L
pomenuo sam ovo samo zbog cene ugradnje jer tad (a verovatno i sad) postoji pristojna razlika od servisa do servisa..

- vladag
- Poruka: 153
- Član foruma od: utorak, 22. feb. 2011. u 21:45h
Ja sam u moju Fiestu (zetek Se) ugradi gas u Valjevu (servis oto gas). Ljudi znaju svoj posao a tu ti odmah završavaju i za atest. Zanimljivo je da gazda servisa vozi Fokusa na sequent već tri godine. Cena je 450 eura (Landi) uz garanciju od 2 godine ili 100000 pređenih kilometra.
Auto isto vuče kao na benzin a potrošnja mu je oko 5% veća.
Auto isto vuče kao na benzin a potrošnja mu je oko 5% veća.
Kada nemam ništa pametno da kažem, ja biram da ćutim