St.Evan piše:Bre, kakvi ste, odmah đonom...
Meni čovek kada dođe i pita me koji laptop da uzme, ne kažem mu da uzme ovaj što ga je uzeo Pera Mika Laza.
Kažem da ovaj ima bolju tastaturu, više USB portova, dedicated grafiku, no matter what garanciju (npr.), ne greje se previše i baterija mu drži da možeš da radiš celu noć. Uz sve ono što redovno očekujemo od računara plus je cena prihvatljiva.
Hvala na odgovoru, ali ovde smo da i malo naučimo, kao i da podelimo ono što znamo, barem bi tako trebalo da bude.
А јел те интересује како је решена веза радилице и блока мотора и са колико шрафова код тог фокуса 1.4 који возиш ?
Или зашто задње мулти линк вешање има једну упорну и три попречне везе , а не 3 или 4 попречне и 2 упорне везе ?
Кога је брига за ово што сам навео , тако је и за плинску инсталацију . Постоји веледистрибутер . Мајстори купују опрему код њега . Цена је превасходни критеријум , зато је и та, теби препоручена ,комбинација рачунара и испаривача најчешћа јер је ок однос цена /квалитет .
Ја сам угадио плин на фокусу 1.8 пре 10 месеци , прешао сам 15.000 км на плин . Нисам имао никаквих проблема , сем што је рачунар на само фокусу толико шунтав на леру са екологијом , да нон стоп зеза лер , па на рачунару од плина , за стање лера су постављене фиксне вредност . У гаранцији су ми замењене плинске дизне јер су имале фабричку грешку , коју ја не бих никад ни провалио , да ми особа која је уграђивала плин није јавила телефоном и рекла да дођем да ми замени дизне новим , док је још све у гарантном року . Сумњам да у послу са рачунарима имате овакву етику , па зовете купце да им замените нешто јер је откивена грешка , а да корисници нису то ни провалили .
Контак за уградњу плина си добио , држава је слободна ( бар се прави да јесте ), па уграђуј плин где ти је драго