Macaneli jbg moram nekad i druge da saslusam pogotovu tebe sto hejtujes plin

Molim te reci mi samo jel tvoj Fokux 1.6 mk2 Zetec + gas? Znaci zetec nema problema sa ugradnjom gasa? I jel znate mozda nekog super plindziju u okolini Sombora, Subotice, Odzaka?Stefan_focus piše:Ipak bi kod Dore, opet mi je po preporukama bolji.. Ja kada sam zvaoservis rasic mi je reko da nema potrebe za kapalicom i kad sam pitao sta misle o ugraadnji plina u zetec motore on mi je samo odgovorio nema problema sa tim motorima u vezi plina, i otprilike to je jos jedna cinjenica koja je uticala da odem kod dore... Ja stvarno nemam nikakvih problema iako sam samo presao oko 1500km,mene moguce zezaju stvari koji se nisu manifestovale dok je radio samo na beznin a pocele da zezaju kad sam ugradio plin jer plin je verovatno trazi sto bolju struju oko motora i slicno...i da taj ler gas malo me zeza al osim toga nemam nikakvih seckanja tokom voznje dok prebacuje na lin ne cima ne trza vuce isto ko na benzin osim kad naidjes na brdo pa malo izgubi\tu sngu...moja ti je preporuka ipak dora...ti idi pa ga pitaj recimo ako vec dajes garanciju od 1 godine sta ce biti npr sa diznama ako mi riknu za godinu i po i posle treba puci jos 250e da bi iste zamenio...pitj ga recimo to pa da vidimo sta ce reci..Veruj mi od kada sam ugradio plin ja sam navozio kao nikad u zivotu, nema brige o potrosnji samo sipam oko 1000din i picim 100 do 120km sve zavisi..pre recimo sipam 600din benzina i kad nisam mogao sa tim da predjem ni 35km ludeo sam.. sad je sve ok... pozz
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()