Android multimedija
- draganbre
- Poruka: 168
- Član foruma od: petak, 22. apr. 2022. u 10:08h
Re: Android multimedija
Imam slicnu multimediju,kazi mi kako si dosao do biranja vozila u CAN bus - u,kod moje jedino sto rade komande sa volana inace nista drugo ne pokazuje na convers - u.
- Scorpio 696
- Poruka: 1378
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:43h
Evo prati putanju
ako nece njegova sifra kucaj 8888
pod can type menjas (pri svakom menjanju moras sve ponovo podesavati)
ako nece njegova sifra kucaj 8888
pod can type menjas (pri svakom menjanju moras sve ponovo podesavati)
- draganbre
Hvala.
-
- Poruka: 17
- Član foruma od: četvrtak, 4. apr. 2024. u 16:39h
Ide li Android auto na Sync 2?
-
- Poruka: 5
- Član foruma od: nedelja, 22. dec. 2024. u 07:45h
Pozdrav drustvo.Da li je neko ugradjivao u Ford Focus 3 slicnu multimediju. Nekada sam na yt video majstora koji je objasnio za neko auto,ne mogu da se setim koje, da je ugradnja kineske multimedije dovela do crkavanja modula klime iz razloga jer je u fabrickom radiju ujedno bio smesten i modul klime i kada se on izvadi da bi se stavila multimedija klima ne radi kako treba,ne gasi kompresor kad treba i on radi non stop i dolazi do crkavanja. Zanima me da li neko zna jel u Forda slicna situacija ili je modul klime zaseban u odnosu na radio.

-
- Poruka: 5
- Član foruma od: nedelja, 22. dec. 2024. u 07:45h
Evo nadjoh konacno i taj video gde je covek imao problem na Hondi i zbog kog me kopka da li uzeti ili ne, tj. da li je kod Focus MK3 ista situacija.milann_90 piše: ↑četvrtak, 26. dec. 2024. u 19:03hPozdrav drustvo.Da li je neko ugradjivao u Ford Focus 3 slicnu multimediju. Nekada sam na yt video majstora koji je objasnio za neko auto,ne mogu da se setim koje, da je ugradnja kineske multimedije dovela do crkavanja modula klime iz razloga jer je u fabrickom radiju ujedno bio smesten i modul klime i kada se on izvadi da bi se stavila multimedija klima ne radi kako treba,ne gasi kompresor kad treba i on radi non stop i dolazi do crkavanja. Zanima me da li neko zna jel u Forda slicna situacija ili je modul klime zaseban u odnosu na radio.
![]()
- draganbre