Pitanje u vezi montaze zvucnika...
- mirke
- Poruka: 777
- Član foruma od: ponedeljak, 20. jul 2009. u 08:31h
Pitanje u vezi montaze zvucnika...
Interesuje me kako se najlakse dolazi do zvucnika na mojoj fiesti u prednjim vratima. Kupio sam pioneer 13cm zvucnike.... plastika je prevelika, ali bez plastike bi se mogao uklopiti... Kako skinuti tapacirung itd...

MIRKE / Fiesta 1.25 zetec
- mirke
Re: Pitanje u vezi montaze zvucnika...
zar niko ne zna... Ajte ljudi... necu nesto da polomim bez potrebe...
(ako je neko vec ubacivao napred)

Poslednja izmena: mirke, na dan četvrtak, 10. jun 2010. u 18:41h. Ukupno izmenjeno 1 put.

- cvilijams
- Poruka: 502
- Član foruma od: utorak, 23. feb. 2010. u 15:55h
- Kontakt:
Ajde daj neku sliku tog mesta za zvucnik jer nisam siguran kako izgleda na tvojoj fiesti pa da ti pomognem a 100% ti treba neki nozic ili slicno da skines zabice sa mrezice ili samog tapacirunga a onda polako.
POZZZ
POZZZ
CarSoundSystem
- mirke
sekund evo slike sa googla...http://i35.photobucket.com/albums/d154/ ... o-0166.jpg

- mirke
Odradjeno, ali mi ne odgovaraju zvucnici, promer srafova... Pozz Nije bilo tesko. Ona plastikica se ne skida, vec se odvrne sraf kod prekidaca za prozore, kod poluge za otvaranje prozora, sraf kod retrovizora i onda ostaju zabice... Opusteno...

- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Pa zar ne mozes nekako da upasujes nove rupe na zvucnicima? Ili na tapacirungu/vratima gde se vec kaci zvucnik probusi druge rupe.
Fiesta!!
- mirke
Posto je mesto takvo da moze dopreti vlaga (fabricki ima zastitu u vidu neke plasticne kutijice u kojoj je zvucnik), kvalitet zvuka nije nista narocit u odnosu na fabricke napred (tu su negde), mrzi me da se bakcem oko busenja ili slicno... Montira se na metalni deo vrata ne na plastiku itd...
Prosledicu ih dalje... Vidim da mi fabricki nisu losi... (napred su ok, a nazad su fabricki kao obican kineski tranzistor i zato su sad pozadi one pioneerove elipse)
Prosledicu ih dalje... Vidim da mi fabricki nisu losi... (napred su ok, a nazad su fabricki kao obican kineski tranzistor i zato su sad pozadi one pioneerove elipse)