Čovek se zove Zoran Jovanović, Kružna br.18, Kumodraž 1. tel 011/394-6412 ili mob 063/35-20-80.
Nema svoju komoru, već sarađuje sa još jednim likom. Ali, svejedno on radi farbaranje.
U principu je težak pri prihvatanju novih, manjih poslića (tipa ogrebotine, očešana limarija i slično) i da... ne radi stare, trule automobile. Ali, čovek hoće da porazgovara i tu ga treba uhvatiti... što bi se reklo, na priču, omekšati ga. Mislim, razumem ga... pošto je stvarno dobar limar/fabrar, mnogi dolaze kod njega i velika je navala - ne može baš svakoga da primi.
Poslednji put kad sam bio kod njega, radio je neku Fiestu 2008. godište, restajling. Lik je lupio desno krilo i deo suvozačevih vrata. Zoki je sredio Fiesticu, ma šanse nema da se primeti da je bila udarana.
I da, ne radi "krpljenje" i površno sređivanje limarije da bi se auto bolje prodao.
Ono što je Dragomir za mehaniku, to je po meni Zoki za limariju. Na kraju, ne i najmanje bitno, jako pošten čovek, porodičan, radionica mu je odmah pored kuće...
A za one koji imaju problem sa branicima, u mom kraju, na Banjici postoji servis koji radi samo branike. Ne znam kakvi su sa cenama, ali jedino što vidim da kod njega stalno dolaze sa Mercedesima, Audijima, BMW-ima i slično. Rade i oni limariju i farbanje, ali koliko vidim specijalizovani su za branike. Sa njima nemam iskustva, ali ako nekome zatreba -
http://www.autodragan.com/