Moje pitanje je da li postoji čep rezervoara sa kljucem za Mondeo mk2. Ako postoji molim vlasnike koji imaju takav čep I voljni su da prodaju da me kontaktiraju na pp jer hoću da kupim takav čep.
Sinoć odem do pumpe sipam za 2000 dinara I vratim se kući usput sam prešao samo 5 km. Jutros sednem u auto upalim ga I krenem kad posle par stosinam metara se auto ugasi. Probam da ga upalim a on ni da čuje vergla ali ništa.Ali da napomenem nisam baš obraćao pažnju na skalu sa gorivom kad sam upalio auto I da lampica od reyerve je bila upaljena jutros. Ja popizdeo šta ti je sad što nećeš da upališ koju pm. Slučajno pogledam u desni retrovizor kad imam šta I da vidim vratanca od rezervoara otvorena, ja izađem napolje čep mi visi na onoj plastici koja služi kao držač. Naime kad sam seo u auto vratanca I čep su verovatno bili samo naslonjeni jer autu prilazim baš sa te strane primetio bih odma da nešto nije u redu. Naiđe mi komšija I kaže bila neka frka noćas ovde kod nas u naselju dolazilo je dvoje kola interventne a ja njemu verovatno zbog obijanja rezervoara

Tako da mi je potreban taj čep ako u opšte postoji.