Pa neko je okacio link iz blica, da se zadnja mogu ztamniti koliko hoces, a mislim da si to ti bio?....
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
Za moj ford za svi stakla Lumarom platio sam oko 7000 rsd u Rusiji. U Srbiji jaka skupa foljia.Shomy_ksh piše:Llumar folija kosta od 80 do 120e za moju fiestu (od 8500rsd do 13000rsd) ...
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Iliti "nema ograničenja iza B stuba", a retrovizori su preduslov za zatamnjenje zadnje šoferke veće od 50% (član 78. "Pravilnika o tehničkim uslovima..."):Vozila, koja imaju spolje bocne retrovizore, iza b stuba nemaju ogranicenje u vezi zatamnjivanja stakala
(M1 = putničko vozilo)Ако је на возилу категорије М1, обзиром на конструкцију каросерије, или укупно пригушење светла кроз задње стакло веће од 50%, неизводљива употреба огледала унутар каросерије тада такво возило мора имати најмање два спољна огледала са бочних страна возила.