Vremenom sam počeo samo da spuštam oba prednja stakla kada me zaustavljaju, tako da ni ne provale.

Aj još ću da razmislim da li ceo da radim ili ne.
Prednja su već fabrički zatamnjena, pa da ne preteram.
RS_cabrio piše: ,,Znate onaj osećaj kad sedneš u kola i svaki put se nasmeješ"...
milan_gt piše: ,,milka i nestle su premium cokolade al nisu ni prici najlepsim zeljama.."
Priznajem i ja! Meni su svi stakla, osim vozackog imaju samo 5% propusnosti.mbole piše:Ah.. jedan zbog dece, drugi zbog kera, treci zbog taste, mesecevih mena...
Jbt... jel ima neko da bar posteno kaze: ma meni se tako svidjajeste ciganija, al volem, mislim da tako izgleda bas ono mislim brate znaci do...
Ne smem celog da ga zatamnim, ima prejebano da izgleda.mbole piše:Jbt... jel ima neko da bar posteno kaze: ma meni se tako svidjajeste ciganija, al volem, mislim da tako izgleda bas ono mislim brate znaci do...
911s [SK] piše:Kad neko ima godina a budala je, tu samo ilovača može da prevaspita.
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
Ko jos pere prozore?Vladapetr piše:Da se "pohvalim" kako moje folije izgledaju posle 2 godine. Kakav je ovo fuš, majko mila... Dakle nemojte preterivati u štednji, džaba ti da uštediš 20-30e kad toliko posle moraš platiti samo da ti skinu staru foliju. Prvo gledajte koje vam folije postavljaju, a onda i ko ih postavlja.
Ovo su Global folije, stavljene u Batajnici kod Jove. Reklamacija je odbijena jer je ovo "uništeno hemijom kojom su prati prozori"...
RS_cabrio piše: ,,Znate onaj osećaj kad sedneš u kola i svaki put se nasmeješ"...
milan_gt piše: ,,milka i nestle su premium cokolade al nisu ni prici najlepsim zeljama.."