Ako neko zna nešto više i detaljnije nek' napiše... uglavnom, iako će nam uzeti "harač" bar će mo biti legalni sa folijama na putu... dugo sam čekao ovo.. konačno i to da reše....
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
RS_cabrio piše: ,,Znate onaj osećaj kad sedneš u kola i svaki put se nasmeješ"...
milan_gt piše: ,,milka i nestle su premium cokolade al nisu ni prici najlepsim zeljama.."
Ajd mi reci koji tehnicki i koliko kosta ta zabavaDalmatinac piše:Ima i varijanta da znas nekoga na tehnickom i vozis dalje kao da nista bilo nije hehe
Ovo kako sam napisao, je bilo prosle nedelje u cetvrtak, brat mi je odradio atest posto svakodnevno putuje, pa nije hteo da se cima oko ovoga, jedini trosak koju on nije imao onih 3000din za potvrdu uvoznika posto Skoda to ne naplacuje (mogli bi ostali uvoznici da uzmu primer od njih) i nisu mu povecali kilazu posto mu auto nije iz uvoza pa nije morao novu saobracajnu da pravi, mada ni to ne razumem zasto treba osim da bi uzeli i na ovome para...Uglavnom posle toga se dobije isti papir kao za gas atest onaj sa zigom...mladja_red_mk3 piše:Druze, i ja planiram da odradim taj atest sto je pre moguce. Aj kad budes zavrsio sve to i uzeo atest, napisi nam ovde kako je proslo sve to. Da li se samo na tome zavrsilo i dal je islo tako lako kao sto si napisao sve to. Jednostavno, zivimo u zemlji gde meni moja inteligencija ne dozvoljava da ja pomislim da ce se sve to zavrsiti tako lako. Mislim, daj Boze da je tako i da nisu izmislili tu jos neki papir od par hiljada dinara.
Ranije je to sredjivano u Sava osiguranju prekoputa nekadasnje zvezde. Nacuo sam da sada vise nece, ali i dalje moze da se podmaze gde trebafokus13 piše:Ajd mi reci koji tehnicki i koliko kosta ta zabavaDalmatinac piše:Ima i varijanta da znas nekoga na tehnickom i vozis dalje kao da nista bilo nije hehe
Ovo kako sam napisao, je bilo prosle nedelje u cetvrtak, brat mi je odradio atest posto svakodnevno putuje, pa nije hteo da se cima oko ovoga, jedini trosak koju on nije imao onih 3000din za potvrdu uvoznika posto Skoda to ne naplacuje (mogli bi ostali uvoznici da uzmu primer od njih) i nisu mu povecali kilazu posto mu auto nije iz uvoza pa nije morao novu saobracajnu da pravi, mada ni to ne razumem zasto treba osim da bi uzeli i na ovome para...Uglavnom posle toga se dobije isti papir kao za gas atest onaj sa zigom...mladja_red_mk3 piše:Druze, i ja planiram da odradim taj atest sto je pre moguce. Aj kad budes zavrsio sve to i uzeo atest, napisi nam ovde kako je proslo sve to. Da li se samo na tome zavrsilo i dal je islo tako lako kao sto si napisao sve to. Jednostavno, zivimo u zemlji gde meni moja inteligencija ne dozvoljava da ja pomislim da ce se sve to zavrsiti tako lako. Mislim, daj Boze da je tako i da nisu izmislili tu jos neki papir od par hiljada dinara.
Predlazem da pokrenemo online peticiju pod vodstvom Ford Club Serbia i da predamo Grand Motorsu da smanje cenu barem ovoj potvrdi uvoznika potrebnu za zatamljivanje, mislim da za jedan papir gde upisu samo datum, vrstu vozila i broj sasilje stvarno nije realno 3000din...To se napravi za 2min, jedan pecat i ptt trosak...realno oko 500din maximalno...