dao bih ti tačnu informaciju ali sajt koji je imao microcat u online formatu, ne radi više

dao bih ti tačnu informaciju ali sajt koji je imao microcat u online formatu, ne radi više
Kupio ja za poziciona svetla i migavce »Osram Ultra lajf«. Pregorela mi je sijalica glavnog fara, H4, a kako je far malo nepristupačan i kućište se teže skida, rešio sam da preventivno izmenjam sve sijalice i stavim te produženog životnog veka. »Osram Ultra lajf«, pozicione, nove, pregorele nakon maksimalno 6 meseci. Svetlele vrlo slabo i nekako tamno žuto. Ne preporučujem ih. Zamenjene standardnim koje traju već godinu dana i svetle normalno.
Biće malo jači intezitet od halogene i normalno, biće hladna bela boja svetla.
Nisu verovatno nego jesu, uslikaj snop po mraku na zidu, postavi ovde sliku i odma' ćeš dobiti presudu koliko su izgoreli projektori.milosh_bg piše: ↑nedelja, 19. jan. 2025. u 16:36hPosedujem C max u titanijum opremi. Imam xenon farove sa prskalicama i d3s sijalicama. Zamenio sam obe sijalice sa osram d3s jer su mi stare koje su bile na autu ( mozda cak i fabricke ) pocele menjati boju i jedna je cak i treperila po malo. Osram mi prilicno bolje sija nego te stare, ali i dalje nisam odusevljen kako mi sijaju farovi jer su verovatno sociva naceta... Trenutno nemam ~200e viska za sredjivanje i zamenu istih, pa me interesuje jel probao neko neki i koji LED d3s u ovakvom faru? Kakva su iskustva?
PS. Ne zelim tek tako staviti prvi led na koji naletim jer ne zelim da zaslepljujem vozila koja mi idu u susret, mrzim kad meni to rade...