Preporuka za auto-farbara u Novom Sadu?
- Focus14
- Poruka: 23
- Član foruma od: subota, 9. jun 2012. u 19:23h
Preporuka za auto-farbara u Novom Sadu?
Pozdrav,
pretrazivao sam forum, ali nisam mogao da nadjem...
Da li bi neko mogao da mi preporuci dobrog i postenog majstora, farbara, u Novom Sadu (ne u Kacu, Temerinu i sl.) za sredjivanje par "oderotina i ogrebotina" na autu?
Hvala.
pretrazivao sam forum, ali nisam mogao da nadjem...
Da li bi neko mogao da mi preporuci dobrog i postenog majstora, farbara, u Novom Sadu (ne u Kacu, Temerinu i sl.) za sredjivanje par "oderotina i ogrebotina" na autu?
Hvala.
- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
Re: Preporuka za auto-farbara u Novom Sadu?
Ima Nesa (fiestars) nekog u Novom sadu, sada kakav je nemam pojma...
Possalji mu pp da ti da broj.
Possalji mu pp da ti da broj.
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- Focus14
Hvala. Poslao sam, nisam siguran da je PP otisla...
Ako nije, mozda da FiestaRS posalje meni na PP?
Hvala jos jednom.
Ako nije, mozda da FiestaRS posalje meni na PP?
Hvala jos jednom.
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
Eo me!
Mile 069 11 21 908
50e po delu, ali covek radi bez greske, perfekt, farba, uspricava. Korektan, normalan itd.. Nije od one serije, pijani majstor. Nalazi se u J. Cmelika na Detelinari. Kad ides od sajma Hadzi Ruvimovom skrenes levo u J. Cmelika i na prvoj (maloj) raskrsnici desno i odma prvo dvoriste sa desne strane (uvek ima 20 kola ispred, ne moz promasiti)
Mile 069 11 21 908
50e po delu, ali covek radi bez greske, perfekt, farba, uspricava. Korektan, normalan itd.. Nije od one serije, pijani majstor. Nalazi se u J. Cmelika na Detelinari. Kad ides od sajma Hadzi Ruvimovom skrenes levo u J. Cmelika i na prvoj (maloj) raskrsnici desno i odma prvo dvoriste sa desne strane (uvek ima 20 kola ispred, ne moz promasiti)

- Focus14
Hvala najlepseFiestaRS piše:Eo me!
Mile 069 11 21 908

pozvacu vec sutra.