potrebna pomoc,fleke na autu
- totti-
- Poruka: 590
- Član foruma od: sreda, 20. feb. 2013. u 01:15h
potrebna pomoc,fleke na autu
Ovih dana padala je jaka kisa,danas sam krenuo da operem auto i video nekesivkaste fleke ,kao kapljice i linije od kise kako se slivala ,auto mi je bio ispod nekog drveta,fleke nisu htele da se skinu,sta da radim? Dali ima nesto da se kupi da skinem te fleke 

- PMilan
- Poruka: 726
- Član foruma od: sreda, 7. dec. 2011. u 16:57h
Re: potrebna pomoc,fleke na autu
Cime si prao, mozda bi neko jace sredstvo resilo problem. A u krajnjem slucaju poliranje.
- totti-
- Poruka: 590
- Član foruma od: sreda, 20. feb. 2013. u 01:15h
sa malo vecim zakasnjenjem ,resio sam problem u perionici imaju neku hemiju,sa kojom su uklonili fleke
,da ne otvaram drugu temu,planirao sam da poliram auto,sta je najbolje poliranje ili voskiranje,cime se najbolje pokrivaju sitne ogrebotone

- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Poliranje i voskiranje su sasvi mrazličite stvari, pogledaj po forumu ili guglaj malo. Ako ćeš da ukloniš sitnije ogrebotine, riseve, blago matiralu farbu ili holograme onda je lek za to poliranje, a voskiranje je samo zaštita od padavina ili sunca.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове