Spoljašnje uredjivanje.
-
vasko
- Poruka: 51
- Član foruma od: ponedeljak, 4. okt. 2010. u 09:50h
Poruka
od vasko » sreda, 16. feb. 2011. u 16:35h
Imam Ford Focus 2001 godiste hatchback i skoro sam menjao prednji branik jer se stari polomio ali mi nedostaje crni spojler branika koji je cini mi se gumen. Da li neko zna da li i gde ima da se nadje (noge sam polomio po silnim otpadima al ne daju odvojeno nego samo sa celim branikom) ili eventualno da li neko pravi neke zamene cak i da ima tuning izgled bilo bi pozeljno. Ovako je ruzno ko djavo sam
Hvala puno unapred!!!
-
Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
Poruka
od Shomy_ksh » sreda, 16. feb. 2011. u 18:35h
cek ne razumem a gde ti je od starog ?
ja mislim da ces to tesko da nadjes odvojeno, jedino negde ako ti neko da odvojeno od branika ili novo (mada je verovatno skupo ili nema)

Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...
-
dule0911
-

- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Poruka
od dule0911 » sreda, 16. feb. 2011. u 18:43h
Za mondea mk3 je taj deo 70e nov. Ali je plastican, ne znam za taj gumeni kod focusa kapiram da je jeftiniji.
Fiesta!!
-
vasko
- Poruka: 51
- Član foruma od: ponedeljak, 4. okt. 2010. u 09:50h
Poruka
od vasko » sreda, 16. feb. 2011. u 23:32h
70e ?????????????????????????????????????? Pa to je katastrofa. Od cega ga prave bre????? smrc. Kada mi ispala u Madjarskoj na autoputu kada je kutija sa bananama ispala sa slepera i pravo pod auto pri 130 na sat. Tako da je taj deo ostao negde iza mene. A jel se setio neko pametan u Srbiji da to napravi od recimo plastike da bude malko punije i spustenije posto je ovako sad ruzno ko djavo. To je jedini deo na Focusu koji mi se ne svidja odnosno uzasava me. I na kraju krajeva, gde ima da se kupi bilo kakav spojler za prednji branik?
-
peca
- VIP
- Poruka: 2469
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
-
Kontakt:
Poruka
od peca » petak, 11. mar. 2011. u 23:14h
Vidi u Autici ili u Euro 07...
Oni imaju gomilu karoserijskih elemenata...
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger

ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
-
Andrija#46
- Poruka: 94
- Član foruma od: subota, 22. avg. 2009. u 16:39h
Poruka
od Andrija#46 » sreda, 6. feb. 2013. u 21:11h
ova tema je malo stara, ali evo ako moze malo da "ozivi"... kao sto vidite na ovoj slici
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 9943_n.jpg moj ford ima "dubok" zadnji branik i pragove a prednji branik malo odskace, primetio sam verovatno da fali ona "guma" ispod branika... trazio sam na raznim sajtovima ali nisam uspeo da nadjem nista. slucajno sam naleteo na ovu sliku i ovaj crni dodatak mi deluje interesantno...
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 0367_n.jpg pitanje je, da li je moguce nabaviti ttako nesto u Srbiji ili Bugaarskoj i da to naravno ne bude previse skupo?
-
dax92
-

- Poruka: 7618
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Poruka
od dax92 » četvrtak, 7. feb. 2013. u 12:45h
Moze se naci na e bayu i slicnim sajtovima, ali ce ti biti jako nisko. Ovaj je jos dublji nego sto je fabricki, pa u kombinaciji sa tvojim oprugama bice zeznuto!

Focus ST170
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo

macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu

totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara
-
sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Poruka
od sasa_f1 » četvrtak, 7. feb. 2013. u 17:09h
Ovaj crni plasticni ti je Rieger. Tesko ces ga naci.
Crni gumeni lip je imao magnat, kontaktiraj ga da proveris jel jos kod njega.